fbpx
skip to Main Content
Bilde: Arkiv

Skuddrama på Stoa 20-åring alvorlig skadd

Den 26 år gamle mannen som natt til lørdag skjøt tre personer med hagle på Stoa, skal avhøres i dag. Den ene av de tre ofrene, en 20-år gammel mann, er alvorlig skadd og ble videretransporter fra sykehuset i Arendal til Ullevål sykehus.

– Vi fikk flere nødanrop om at det var skutt med en hagle i et hus på Stoa i Arendal. Det viste seg at tre personer hadde blitt truffet, sier operasjonsleder Vidar Arnesen i Agder politidistrikt til NRK.

Da politiet rykket ut like etter klokken 02, hadde gjerningsmannen forlatt stedet i bil. Snaue tre timer senere pågrep politiet den antatte gjerningsmannen i han hjem.

Klokken 04.27 lørdag morgen meldte politiet at den antatte gjerningsmannen er pågrepet. Han ble funnet i sitt eget hjem.

Bakgrunnen for skytingen er ikke kjent, men ubekreftede meldinger går ut på at gjerningsmannen ikke skal ha vært velkommen på en privatfest, og at han deretter forlot stedet og kom tilbake med hagle og fyrte av skuddene som rammet de tre personene.

26-åringen som natt til lørdag skjøt tre personer med hagle, er ilagt fire ukers varetekt av Agder tingrett. Alle ukene med brev og besøksforbud, og de to første ukene i full isolasjon.

Back To Top