fbpx
skip to Main Content

Jeg gir ikke opp lokalavisa

De fleste som kjenner meg via kundeforhold i våre aviser gjennom over 20 år, vet at min absolutt eneste intensjon for eierskap i Arendals Tidende, alltid har vært av idealistisk karakter. Tvende Media har alltid klart seg bra med ulike gratis-aviser, men vi har dessverre tapt mye penger på å drive Arendals Tidende.

Våre avgjørelser ved pandemiens start, innestår jeg hundre prosent personlig for. Når det ikke finnes alternativer, må man gjøre det som skal til for å redde fremtidige arbeidsplasser, om enn dette tråkker på noen tær som stikker langt ut.

Jeg håper vi raskt nå kan vise at det var korrekte avgjørelser som ble fattet, og at vi kan få besatt de stillingene som vi endelig har fått avklart er avsluttet hos oss. Vi skal også ta godt vare på de gjenværende 16 trofaste kollegene i avisene våre, som er takknemlige for at det fortsatt finnes arbeid til dem, og sammen finne nye spennende og positive medarbeidere som vil være med å ta vare på Arendals eneste lokal­avis også i fremtiden. Vi takker for all tillit næringslivet i Arendal har vist oss gjennom en vanskelig tid, og ser frem til et veldig positivt år i patriotisk samarbeid. Vi trenger deres støtte for å lage en god lokalavis, og markedet trenger en konkurrent til det store avis-monopolet som er i ferd med å sluke hele Agder»

Med vennlig hilsen
Odd Bjørn Jensen
Trompetist, gatemusiker og daglig leder på evig dugnad

Back To Top