Annonse:
TRENING MED MENING: Kenneth Helgebø Oppfordret Folk Til å Støtte Sykehusklovnene Med En Treningstime.
TRENING MED MENING: Kenneth Helgebø oppfordret folk til å støtte sykehusklovnene med en treningstime.

Trening til inntekt for sykehusklovnene

Til lørdag kan du delta på gruppetrening på Nr1 Fitness på Krøgenes, og samtidig støtte det viktige arbeidet sykehusklovnene gjør over hele landet.

Treningssenteret åpner opp dørene og dekker opp til familiedag med røde klovneneser, besøk av klover i barnepassen og salmaraton hvor alle kan være med å bidra til et godt formål.

Nasjonal kampanje
Vikarierende daglig leder ved Nr1 Fitness i Arendal, Kenneth Helgebø, forteller at treningssenteret er med på kampanjen for andre år på rad.
– Det er en nasjonal kampanje der vi bidrar med å støtte den jobben sykehusklovnene gjør, det er ikke bare oss, men treningssentre fra Alta i Nord til Arendal i Sør som deltar. Vi åpner dørene for både medlemmer og ikke-medlemmer, og alle som ønsker det kan vippse 100 kroner til sykehusklovnene, det eneste du trenger å gjøre er å skrive hvilket treningssenter du deltar på. Det er ingen påmelding i forkant, det det er bare å møte opp og delta på de timene du ønsker å være med på, forteller han til avisa.

FAMILIEDAG: Treningssenteret inviterer hele familien til moro for både små og store. Barna vil dessuten få besøk av klovner i barnepassen.

Familiedag
Med rød nese og et stort engasjement er Helgebø og resten av de ansatte ved senteret klar til å ta imot storinnrykk. Og for å gjøre det ekstra morsomt, utvider de også tilbudet til barna denne dagen.
– Vi har barnepass på senteret, og til lørdag blir det selvfølgelig klovner i barnepassen, med ansiktsmaling. Alle barn er velkommen, vi ønsker å gjøre denne dagen til en familiedag, sier han.
Senteret byr i utgangspunktet på gratis trening for alle denne dagen, men for de som ønsker det, kan de delta på «plukk og mix» drop in saltimer hvor du kan velge mellom åtte treningstimer, til en pris av hundre kroner, som vippses direkte til sykehusklovnene. Nå håper Helgebø at det er mange som vil svette litt for et godt formål.
– Alle vi som jobber her gir i tillegg hele dagslønna vår denne dagen til samme formål, vi synes det er viktig å bidra, sier han.

Visjon
Ifølge Helgebø passer visjonen til sykehusklovnene godt inn i visjonen til senteret, som har som mål å være Norges triveligste treningssenter.
– Vi er med fordi vi bryr oss, og vi ønsker å gi noe tilbake til noen som gjør en viktig jobb. Klovnene er morsomme, og har som visjon å skape glede, det skal også være gøy å trene, derfor får alle som skal trene til lørdag en rød nese de kan ha på seg på treningen, sier han med et smil.

Dette er sykehusklovnene: 
* Sykehusklovnene er en ideell organisasjon med administrasjon i Oslo.
* Sykehusklovnene besøker barn mellom 0-18 år.
* I  2017 hadde de over 18 500 møter med barn innlagt på sykehus.
* 40 sykehusklovner er tilknyttet organisasjonen, alle profesjonelle skuespillere, trent for arbeid med barn på sykehus. Klovnene har spesialisert seg på å møte barn og unge for å skape gode opplevelser.
* Flere studier støtter latter og glede som en helbredende kraft. Latter demper smerte, er med å styrke immunforsvaret og demper utviklingen av stresshormoner.
* Internasjonal forskning viser også at sykehusklovner kan være med å redusere bruken av medisin, bedøvelse og tvang.

 

Sorry. No data so far.