fbpx
skip to Main Content
MUSIKK: Anne Nesland Gundersen ble presentert av rektor ved Arendal kulturskole Martha M. Hansen, som også berømmet henne som musiker og for hennes musikalske engasjement lokalt.

Trodd hun skulle på kafé – fikk 15.000 kroner

Anne Nesland Gundersen var invitert på lunsj med sin tidligere lærer Oddveig Sandstad. Men da de to møttes som avtalt på Kanalplassen i Arendal, ventet både ordfører, kultursjef, rektor på Kulturskolen og representanter Fra Norsk Tipping.

Da ført gikk det opp for henne at hun var den heldige mottaker av Drømmestipendet fra Norsk Tipping på 15.000 kroner.

Stipendvinneren er aktiv musiker og sanger, og hadde oppgitt i søknaden sin at hun ønsket å bruke et eventuelt stipend for et opphold i London.

Den unge vinneren i Aust-Agder fikk diplom, blomstrer og lykkeønskninger med på kjøpet de representanter fra Norsk Tipping overrakte sjekken, med ord om at hun var en verdig vinner av årets stipend, og med ønske om god tur til London når tiden er inne.

Anne Nesland Gundersen ble som ventelig kan være ganske perpleks, da hun plutselig sto i begivenhetens sentrum og fikk mikrofonen rett i hånden. Det håndterte hun utmerket:

– Tusen, tusen tall alle sammen. Dette var veldig flott, selv om det var litt «falskneri» med i bildet her. Dette stipendet kommer godt med, da blir det London-opphold og jeg er kommet mye nærmere å nå mine mål, sa hun.

Til slutt fikk også den tidligere læreren hennes, Oddveig Sandstad, en blomst v rektor på Kulturskolen, Martha M. Hansen for å ha vært med på spøken i å hemmeligholde utdelingen til vinneren sto der med sjekken i hånden.

NORSK TIPPING: En representant for Norsk Tipping ved overleveringen av Drømmestipendet til Anne Nesland Gundersen.
Back To Top