fbpx
skip to Main Content
SOMMEBUTIKK I HAVNEGATA: Gaveca Forlag har åpnet forlagsutsalg av bøker i Havnegata like ved Pollen. F. v. mediegrafiker Torald B. Kateraas og forlagssjef Stein Heidal.

Sommerbutikk ved Pollen

Gaveca Forlag åpner forlagsutsalg av bøker i Havnegata like ved Pollen. Dette blir et nytt tilskudd til mangfoldet av utsalg på østsiden av sentrum.

– I utgangspunktet er dette en sommerbutikk, sier Nils P. Vigerstøl, daglig leder av Gaveca Forlag til Arendals Tidende. Men han vil ikke avvise at det kan bli en permanent bokhandel.

FORLAGSUTSALG: Nyåpnet i Havnegata ved Pollen i Arendal.

Oppkjøp

Noe av bakgrunnen for utsalget er Gavecas oppkjøp av konkursboet til Bokbyen Forlag AS i Tvedestrand. Med i dette oppkjøpet lå ca. 25.000 bøker av rundt 130 forfattere. Sammen med Gavecas egne utgivelser blir det bøker av mer enn 200 forfattere som blir tilgjengelig i forlagsutsalget.

– Det er veldig viktig å få eksponert disse forfatterne på en god måte, slik at bøkene deres kommer i fokus. Det er vanskelig å nå fram for mer ukjente skribenter i dag, så dette vil være en god hjelp til å markedsføre disse bøkene. I tillegg vil en rekke av forfatterne bli å treffe i denne butikken gjennom sommeren, der de selv kan bidra til å promotere bøkene sine. Vi vil også hjelpe til med å eksponere andre forfattere som har gitt ut bøker på eget forlag, sier Vigerstøl.

OPPKJØP: Stein Heidal og Nils Petter Vigerstøl foran et utvalg av bøkene som blei kjøpt.

Stort utvalg

Utsalget har et bredte utvalg av emner.

– Vi har svært mye god lokallitteratur som spenner over mye fra kyst til hei i Agder, fra «Fotoskatten fra pionertiden i Flødevigen» til «Legendariske hardingfeler», maritim litteratur, små lokalbøker fra by og bygd, biografier, krigshistorie, barnebøker, krinm og mye, mye annet, sier Gaveca-lederen.

Netthandel

Alle bøkene kan også kjøpes forlagets to nettbutikker, som snart slås sammen til en.
Adressene er bokbyenforlag.no og gaveca.no. Bøkene blir sendt fraktfritt. Mange av dem selges til sterkt redusert pris.

SKJERMBILDE: Nettsiden www.gaveca.no.
SKJERMBILDE: Nettsiden www.bokbyenforlag.no.
Back To Top