fbpx
skip to Main Content
SHOW: Guttene i Ladnera er ikke redd for å by på seg selv, noe som gjenspeiles godt når de har konserter. FOTO: Ladnera

Mediekollektiv sikter høyt

Bli kjent med de åtte guttene i Ladnera, mediekollektivet fra Arendal vil fram og opp. De brenner for musikk, foto og film.

Det begynte med små konserter i Arendal, så tok de turen videre til Kristiansand, Trondheim og Oslo. Det ble stadig flere blant publikum og musikken har bare vokst siden.

Har du hørt om de åtte guttene fra Arendal som hadde en drøm om å få bruke kreativiteten sin fullt ut, jobbe så effektivt som mulig og ikke minst jobbe med det de elsker? Navnet Ladnera sier deg kanskje ikke så mye, men hvis du var på Canal Street 2019 så fikk du kanskje med deg guttene Simen Steinklev, Faraja Monsieur Basaluci (Jango) og Omar Okapi som opptrådde før den kjente norske rapperen Kamelen på Bankgården scene. De er nemlig medlemmer av mediekollektivet Ladnera som ikke bare består av de tre nevnte rapperne, men også av tre fotografer (Endre Gjendem, Jakob Bakke og Bendik Beraas), en filmfotograf (Johannes Laukvik Nannestad) og en produsent (Ulf Martin Grindheim).

PUBLIKUM: Når guttene entrer scenen så ser man tydelig at energien blant publikum er på topp. FOTO: Ladnera

Hvert sitt

Man kan på en måte si at før det hele kom i gang var de delt opp i to forskjellige grupper som dreiv med hvert sitt. På den ene siden hadde man Simen, Omar, Faraja og Ulf som dreiv med musikk. Og på andre siden hadde man Johannes, Endre, Jakob og Bendik som jobba med film og foto. De hadde hver for seg hatt tanker om å starte et kollektiv, men det som virkelig gjorde at de fant sammen var produksjonen av musikkvideoen «Hovedrollen» for en felles venn. Etter et samarbeid som gikk så bra, var det bestemt. De skulle starte et kollektiv, og dette kollektivet fikk navnet Ladnera48.

Link til «Hovedrollen»: https://www.youtube.com/watch?v=qm2Lsd8sx1Q

PRODUKSJON: Her ser du bilde fra en annen produksjon: Musikkvideoen til «48 brevvenner» FOTO: Ladnera

Nytt album

Guttene i Ladnera har hatt booka spillejobber rundt om i landet, og er helt uavhengige. Det vil si de fikser alt fra promotering, til musikkvideoer, produksjon, sangskriving og management helt selv. Drømmen er at de en gang kan klare å bygge dette såpass opp at de kan leve av det.

Jango og Simen Steinklev slapp nettopp deres siste album, «Dårlig tid» med debutkonsert på Munkehaugen scene i Arendal. Konserten blei utsolgt på rekordtid, og etterspørselen etter billetter var stor. I ettertid har det også kommet en anmeldelse på albumet fra Dusken.no som lyder følgende: «Karismatisk rap-debut som sikter høyt og treffer godt. – Det er langt fra alle unge rappere som utviser så mye allsidighet på debuten sin som Jango og Simen Steinklev gjør her. Dette er et prosjekt som både innfrir forventningene, og gjør deg sulten på mer»

Link til hele anmeldelsen: https://dusken.no/artikkel/29157/simen-steinklev-jango-darlig-tid/?fbclid=IwAR1pW4rsxqL811ymqZVorlDlkJTe6xRWtSQ7QzEQiqaxo8Tw9fm-uC4x9vc

Vi er spente på å se hvordan dette utvikler seg i framtiden, og gleder oss til mer. Hvis du har lyst til å se mer fra Ladnera, finner du de både på YouTube og instagram under navnet «Ladnera48».

DÅRLIG TID: Simen Steinklev til venstre, Faraja Monsieur Basaluci (Jango) til høyre, dette er guttene som nettopp slapp albumet Dårlig tid. FOTO: Ladnera

Sorry. No data so far.

Back To Top