fbpx
Annonse:
BLUES OG BLÅS:Arendal Bluesband Avsluttet Kvelden Med Et Forrykende Show På Scenen. Med Seg Hadde De Blåserekka «The Big Five» Som Bidro Med Ekstra Trøkk I Bandet. Foran F.v: Emil Viken På Gitar, Runo Nygård På Vokal Og Munnspill, Jonny Nordhus På Trommer, Gjestegitarist Daniel Eriksen, Lars Solberg På Bass Og Rune Larsen På Piano. Blåserekka Bak: Linda Christensen, Beryl Nordhus, Harald Tønseth Og Hans Egil De Presno.
BLUES OG BLÅS:Arendal Bluesband avsluttet kvelden med et forrykende show på scenen. Med seg hadde de blåserekka «The Big Five» som bidro med ekstra trøkk i bandet. Foran f.v: Emil Viken på gitar, Runo Nygård på vokal og munnspill, Jonny Nordhus på trommer, gjestegitarist Daniel Eriksen, Lars Solberg på bass og Rune Larsen på piano. Blåserekka bak: Linda Christensen, Beryl Nordhus, Harald Tønseth og Hans Egil De Presno.

Ti år i bluesens tjeneste

Siden 12. januar 2005 har bluesklubben i Arendal avholdt 111 konserter med til sammen over 10 000 besøkende. Sist lørdag inviterte klubben til storslått konsert for å feire ti år i bluesens tjeneste. Utsolgt Med artister som Bjørn Nilsen, Knut…
Du må være innlogget for å se innholdet. log in