Annonse:
SISTE FINPUSS: Arendal Musikkteater Jobber Med Siste Finpuss. Foto: Leif  Andersen
SISTE FINPUSS: Arendal Musikkteater jobber med siste finpuss. Foto: Leif Andersen

Setter opp ekstraforestilling av «Spillemann på taket»

Arendal musikkteaters oppsetning av Spillemann på taket i April har solgt så godt at de allerede nå setter opp ekstraforestilling.

– Det betyr ikke at de tre andre forestillingene er utsolgt, men vi vet at publikum i Arendal ofte er sent ute med å kjøpe billetter. Vi ønsker at flest mulig skal få best mulig plasser, og vi har erfart at mange blir skuffet når de de kjøper billetter i siste lita og må sitte på bakerste rad i salen, sier produsent Leif Gerhard (Liffe) Andersen i en pressemelding.

FULL FOKUS: 45 skuespillere i alderen ni til 71 år har full fokus på øvelsen. Foto: Leif Andersen

Matiné
Spillemann på taket har premiere 12. april. Ekstraforestillingen søndag 15. april settes opp som matiné på ettermiddagen. Ifølge Andersen vil musikkteatret benytte matineen til å invitere dramaelever ved ulike skoler, og han håper elevene vil benytte seg av denne muligheten.
– Vil tilbyr billetter til reduserte priser til elevene. Alle skolene skal ha fått en e-post med tilbud om dette, og om noen ikke skulle ha mottatt denne kan de ta direkte kontakt med oss, opplyser produsenten.
Musikalen Spillemann på taket hadde premiere første gang på Broadway 22. september 1964, siden har den blitt spilt verden over og har blitt en av de mest kjente scene- og filmmusikalene. Originaltittelen er «Fiddler on the Roff.

Stort aldersspenn
I musikkteatrets oppsetning spiller Fredrik Schulze-Krogh den mannlige hovedrollen som Tevye, mens den kvinnelige hovedrollen, Golde, Tevyes kone, spilles av Tamara Kaarup.
– Dette er første gang Tamara er med i Arendal Musikkteaters oppsetning. Sist sommer var hun med i Kilden Teaters oppsetning «Terje Vigen – En musikal» i Fjæreheia, sier Andersen.
45 skuespillere og 14 musikere medvirker i den lokale oppsetningen.
– Det er et stort spenn i alder på de som er med i Spillemann på taket. Den yngste er ni og et halvt år, og eldstemann fyller 72 uken etter forestillingen, heter det i pressemeldingen.