Annonse:
GLADE GUTTER: Haraldsguttene Inviterer Til Konsert I Bankgården Fredag Kveld Og Lørdag. Pressefoto
GLADE GUTTER: Haraldsguttene inviterer til konsert i Bankgården fredag kveld og lørdag. Pressefoto

Allsang, 60-tall og hyllest til Kim Larsen

Til helgen gjør Haraldsguttene musikalsk entré med hele to konserter på byens nye scene, i Bankgården.

Både fredag og lørdag kan du få oppleve byens selvutnevnte eldste boyband, som ifølge musikalsk leder, Leif Rino Muller, er i storform etter en liten pause fra rampelyset.

Hyllest
– Haraldsguttene er endelig tilbake med sin helt egen konsert.  Etter utsolgte hus i kulturhuset i Arendal og påfølgende mini-turne i de indre bygder for tre år siden har de lagt i hardtrening til nok et show. De har i mellomtiden deltatt på flere andre arrangementer og var blant annet en av hovedartistene på «Den store høstkonserten» i Arendal Kulturhus i 2017 og i konsertserien «En times tid med» i Barbu kirke tidligere i høst, opplyser Muller i en pressemelding.

BOYBAND: Haraldsguttene kaller seg for byens eldste boyband, og er kjent for sitt blide og sjarmerende vesen med mye musikalsk humor. Arkivfoto

Haraldsguttene inntar scenen med høy allsangfaktor med mye musikk fra det glade 60-tallet. De gjør også en egen hyllest til den danske artisten Kim Larsen, som nylig døde etter lengre tids sykdom.
– Vi vet at publikum som kommer for å høre denne sprudlende gjengen menn i sin foreløpig beste alder er glade i å synge, så denne gangen har vi lagt opp til mye allsang i showet som vi har kalt for «Syng med Haraldsguttene». I tillegg til musikk fra 60-tallet blir det også nyere musikk, det blir blant annet en egen bolk med hyllest til nylig avdøde Kim Larsen, sier den musikalske inspiratoren.

Lang fartstid
Den blide guttegjengen som utgjør «Haraldsguttene» startet karrieren som «boyband» allerede i 1994, med mål om å spre glede gjennom sang og musikk. I en privat vinkjeller på Havstad møttes en gruppe menn som var med i et blandakor til ekstra øvingskvelder. Disse kveldene, ble ifølge stifterne av mannsgruppa, så lystige at de like godt etablerte en egen sanggruppe, og i 2003 debuterte de med sin aller første opptreden i Bakgården. Siden har det gått slag i slag med jevnlige opptredener, både i egen regi og som underholdning i festlige offisielle lag og tilstellinger. Med sitt smittende gode humør har de sjarmert tilhørere i alle aldre med skrønt og skrøner i musikalsk innpakning.

Haraldsguttene består av Clas Brotkorb, Einar Møster, Finn H. Arnesen, Gunnar Thommassen, Jan Ingolf Ellefsen, Jøran Simonstad, Nils Eivind Johansen, Ole Peder Tverdal, Per O. Solli, Rune Stålesen og Thor S. Lilleøygard.

SHOW: Fra Haraldsguttenes eget show i Arendal kulturhus. Arkivfoto

Sorry. No data so far.