fbpx
skip to Main Content

«One Night Stand» på Kulturhuset

Er det noe som selger, så er det sex. Det var det liten tvil om da sexolog og influenser Iselin Guttormsen tok turen til et utsolgt Arendal Kulturhus.

En folkemengde på særdeles godt humør, for det meste bestående av damer i alle aldre, fikk seg en uforglemmelig kveld da sexolog Iselin Guttormsen tok turen til Arendal med sitt soloshow «One night stand» tidligere denne måneden. Med en humoristisk tilnærming og en i overkant direkte tale om et tema de fleste ikke snakker høyt om i offentlighet, bryter Guttormsen barrierer på en morsom og opplysende måte, og åpner for en ærlig, inkluderende og lærerik samtale om sex.

Dildo i fjeset
I showet tok Guttormsen publikum med på en reise gjennom menneskers vei til det beryktede «ligget» og morsomme fakta og paralleller til dyreriket. Med temaer som forskjellene på mann og kvinne, sårbarhet, utroskap, sjalusi, frustrasjon og humor, og alt som følger med sex og samliv, er showet både viktig, lystig og lærerikt.

Med god stemning og nysgjerrigheten skrudd på max, og med fare for å til enhver tid en diger strap-on dildo i ansiktet (ja faktisk), var det ingen tvil om at dette var en minneverdig og innholdsrik kveld publikum sent vil glemme.

SOLOSHOW: Guttormsen reiser for tiden landet rundt med sitt soloshow “One night stand”, en forestilling med både fakta og humor om sex. Sist uke besøkte hun et utsolgt Arendal kulturhus.

Latter og lærerikt
Undertegnede visste lite om hva kvelden gikk ut på i forkant, om det var snakk om standup og humor eller et seriøst foredrag, men på finurlig vis klarer Guttormsen å kombinere dette på en måte som gjør at publikum både ler og lærer, samtidig som det er litt småflaut uten å bli ekkelt og ubehagelig.

At hun bruker seg selv som eksempel på tabubelagte temaer som brystspreng, hormoner og underlivsplager ved fødsel, og deretter svarer ærlig på ubehagelige spørsmål, åpner for nysgjerrighet og refleksjon rundt slikt mange lurer på men ikke tør å snakke om. Mange trakk også på smilebåndene da hun kom i prat med en eldre dame på første rad som ikke var vanskelig å be på en prat om sex.
Selv for en av få menn i salen som ikke ante hva han gikk til, kan kvelden oppsummeres som gøyal og lærerik og en kveld man sent vil glemme.

Back To Top