fbpx
skip to Main Content
LOKAL: Arendalitten Rudolf Salvesen stiller på festivalen med blant annet arbeidene «Balloon Bunny» og «Et Jævela Sirkus!» som blir beskrevet som en blanding av det klassiske og det moderne.

Inviterer til kunstgilde på Torskeholmen 15-16 juli

Sett av fredag og lørdag til å oppleve Torsken kunstfestival midt i sommerbyen Grimstad.

Torsken kunstfestival er en ny ­tverrkunstnerisk festival med et ­omfattende lokalt og internasjonalt program.
Dette blir en festivalen med uvanlig ­kunstopplevelse for både store og små, forteller arrangøren i en pressemelding.

–Torskeholmen blir forvandlet til en ­nyskapende arena for levende kunst, på tvers av kultur og uttrykk, skriver de.

Kunstgilde
-De spennende etasjene over Fiskernes salgslag skal vise frem nasjonale og ­internasjonale kunstnere og artister, i to intense døgn. Publikum vil få oppleve dans, performance, pop-up, musikk, ­videoarbeid, innstallasjoner, malerier, foto, sang, forestillinger og mye mer, sier Tove-Eelena Nicolaysen.

To av aktørene har også vunnet Heddaprisen 2022. Teaterforestillingene skjer på Grimstad kulturhus og kulturskolen. De er tilpasset voksne og barn, forteller de videre.

Festivalen startet i det små under pandemien i fjor, men i år skal kunstnerne utfolde seg i all sitt mangfold.

– Nå skal publikum få det kunstgildet de fortjener. Ta med deg de rundt deg og delta på Grimstad sin nye festival på Torskeholmen, oppfordrer arrangøren.

Billetter selges i samarbeid med Grimstad Kulturhus.

LOKAL: Arendalitten Rudolf Salvesen stiller på festivalen med blant annet arbeidene «Balloon Bunny» og «Et Jævela Sirkus!» som blir beskrevet som en blanding av det klassiske og det moderne.
BALLOON BUNNY: Bildet var originalt tenkt kun et rent klassisk verk, og endte delvis i panikk da kunstneren oppdaget til sin forferdelse et hull i ansiktet på tegningen da den nesten var ferdig. Dette resulterte i en vilter redningsaksjon og total helomvending av verket med innføring av moderne elementer kombinert med klassisk stil. – I dag er det kanskje mitt kjæreste verk, og jeg er så glad for at jeg måtte tenke nytt da alt gikk til helvete, Da må man finne nye muligheter, sier kunstneren.

Back To Top