fbpx
skip to Main Content

Arendals kosovoalbanere på tur til Oslo

For første gang i Norges historie har Kosovo åpnet sin egen ambassade i Oslo.

I den forbindelse dro Arendals Albanske forening inn for å takke sin ambassadør for arbeidet som er gjort til nå. Markeringen har blitt utsatt grunnet pandemien, men forrige uke fikk man endelig sjansen til å markere.

Denne gangen var vår forening, Fehmi Agani -Arendal, for å besøke de vakre lokalene til Kosovos ambassade i Oslo hvor vi nå i 2 år ser flagget vårt vaie i den norske stat. Ambassadør er Uliks Emra, som leverte sitt akkrediteringsbrev til kong Harald 12. desember 2019.

Foreningen som representerer Xhevdet Kelmendi- styreleder, deretter fru Valentina Hoxhaj, Njomza Gashi, Besnik Ramadani, Nexhmedin Sadiku og Sherif Islami benyttet anledningen til å takke vår første ambassadør i Norge Uliks Emra for arbeidet som er gjort både i forhold til det albanske samfunnet og for den meget verdige representasjonen av Republikken Kosovo i Norge.

Ambassadøren kjemper for integrering, og vil at alle kosovoalbaneren skal bli godt integrert i Norge. Emner som ambassadøren Uliks Emra diskuterte under besøket var ambassadens arbeid, aktiviteter, suksess, planer og utfordringer.

Vi som forening takker for alt og for oss Kosovoalbaneren er du en viktig ambassadør.

Back To Top