fbpx
Annonse:
Torsdag Kveld I Gjestehavna I Arendal Presenterte Olav Reiersølmoen Fra Pensjonistpartiet (t.v.), Anders Kylland Fra Fremskrittspartiet, Magrete Martens Breivik Fra Miljøpartiet De Grønne, Åshild Bruun-Gundersen Fra Fremskrittspartiet Og Knut Tveiten Fra Pensjonistpartiet Sin Tekniske Samarbeidsløsning For å Sikre Bredest Mulig Representasjon I Flest Mulig Utvalg Og Komitéer I Bystyret.
Torsdag kveld i gjestehavna i Arendal presenterte Olav Reiersølmoen fra Pensjonistpartiet (t.v.), Anders Kylland fra Fremskrittspartiet, Magrete Martens Breivik fra Miljøpartiet De Grønne, Åshild Bruun-Gundersen fra Fremskrittspartiet og Knut Tveiten fra Pensjonistpartiet sin tekniske samarbeidsløsning for å sikre bredest mulig representasjon i flest mulig utvalg og komitéer i bystyret.

Tre partier inngår fornuftsekteskap

De tre partiene møttes på en bryggesleng i Arendal Gjestehavn torsdag kveld for å fortelle at de har inngått en avtale om å samarbeide teknisk i opposisjon mot fempartiene i Arendal de fire neste årene. Et såkalt valgteknisk samarbeid innebærer…
Du må være innlogget for å se innholdet. log in