fbpx
skip to Main Content
ILLUSTRASJONSFOTO

Siste nytt om Korona i Arendal

Fra Arendals kriseutvalg 24. april

Arendal næringsforening, Arendal by og politiet var til stede på møtet 24. april.

Arendal voksenopplæring

Voksenopplæringen jobber med å få i gang et tilbud for unge i gruppen 16. – 23. år. Kommuneoverlegen har bekreftet at tilbudet er forsvarlig. Alle smitteregler følges. Før tilbudet går i gang skal det avklares med fylkesmannen og fylkeskommunen.

Retningslinjer for arbeid ved Arendal rådhus

Kommuneoverlegen vil bidra til en plan med tanke på gradvis åpning av rådhuset. Inntil planen foreligger oppfordres ansatte fortsatt til å ha hjemmekontor.

Innspill fra næringslivet og Arendal by

Store deler av næringslivet er i en svært krevende situasjon. Det etterlyses tiltak fra kommunen. Arendal næringsforening og Arendal by presenterte forslag til tiltak fra næringslivet. Det skal legges frem en melding til bystyret på møtet 30. april. Det kan i løpet av mai være aktuelt å gjøre egne undersøker lokalt om hvordan nasjonale tiltakspakker har fungert og hvordan man opplever kommunens bidrag.

Retningslinjer for restauranter og kaféer

Kommunen ønsker at restauranter og kaféer skal holde oppe samtidig som smittevernreglene følges. Kommunen tar kontakt med utestedene og det utarbeides en plakat med noen enkle retningslinjer.

En person fra Arendal død av korona

Torsdag 23. april døde en person fra Arendal på Sørlandet sykehus. Det er nå 28 personer i Arendal som er eller hav vært smittet av koronaviruset.

Back To Top