fbpx
skip to Main Content
UTEOMRÅDE: Det er Harald Skog, Janne Jensen og Kjetil Risan som står bak den nye «oasen» i Pollen. FOTO: Torald B Kateraas

Pollens nye oase

Full utbygging av Arendal sentrum sin nye oase, her vil det bli live-konserter, servering og mat utover hele sommeren i et fargerikt og blomsterfylt miljø. I spissen av utbyggingen har vi Harald Skog fra Haralds pub, Janne Jensen og Kjetil Risan fra Lille Andevinge.

Området som ligger like ved Madam Reiersen, Lille Andevinge, Haralds pub og frivillighetssentralen har lenge vært en liten parkeringsplass. Men etter iniativ fra de nevnte er parkeringsplassen nå historie og de er i full gang med de nye planene for området.

UTBYGGING: Nye uteområde under utbygging. FOTO: Torald B Kateraas

Ferie

Grunnet Korona-situasjonen så er det mange som ikke fikk utenlandsferien sin i år og det er Norge som gjelder. Med dette i tankene ønsket Janne Jensen og Harald Skog å bygge ut ett spennende alternativ der de satser på friske farger, rikt med planter, tropiske drinker og live-musikk utover hele sommeren for å gi byen en ny og spennende arena å tilbringe sommerdagene. Visjonen for det nye område er å lage en oase i hjerte av Arendal.

Konserter

Lille Andevinge har hatt live-musikk hver fredag siden oppstart, og lørdagsjazz siden desember 2018. De har fått mye positive tilbakemeldinger og godt oppmøte siden. Nå ønsker Arendal kommunes kulturavdeling å ha live-konserter og opplegg utover hele sommeren i det nye område og bidra til et mangfold av aktiviteter og musikk for folk flest.

LØRDAGSJAZZ: Rebekka Lundstrøm under en av sine opptredener på Lille Andevinge. FOTO: Torald B Kateraas
Back To Top