fbpx
skip to Main Content
NY REGIONDIREKTØR: Høye G. Høyesen er tilsatt som ny regiondirektør for NHO Agder

Ny regiondirektør for NHO Agder

NHO har ansatt Høye Gerhard Høyesen (55) som ny regiondirektør i Agder.

Høyesen kommer fra oljeservicebransjen med mange års fartstid i selskaper som APL/National Oilwell Varco og MacGregor. Han kommer fra jobben som fungerende daglig leder i Node-klyngen.

Kompetanse

– Vi er veldig glade for å få Høye med på laget hos oss og ser frem til å få en med hans bakgrunn og kompetanse på plass som leder for NHO i Agder, sier Christian Chramer, direktør for medlem og regioner i NHO.

Mange søkere

Det var stor interesse for stillingen som regiondirektør i Agder og et solid felt av søkere.

– Regionen vår er en sterk industriregion med stolte tradisjoner og store muligheter. Samtidig rammes også våre bedrifter av koronakrisen og effekter av den som vi vil måtte jobbe med i lang tid fremover. Høye kommer inn med solid industri- og ledererfaring og jeg ser frem til samarbeidet med han og resten av våre ansatte ved regionkontoret, sier Steffen Syvertsen som er nyvalgt styreleder i NHO Agder.

Tiltrer 1. september

Høye G. Høyesen tiltrer fra 1. september 2020 og Trond Madsen som er fungerende regiondirektør i regionen fortsetter frem til Høyesen kan starte i jobben.

– Jeg har store forventninger til det vi skal få til i Agder i årene som kommer. Jeg brenner for mer samarbeid på tvers av bransjer og tradisjonelle skillelinjer. Denne jobben gir meg mulighet til bygge videre på mine erfaringer fra tidligere jobber og nå gleder jeg meg til å jobbe for hele Agder-regionen, sier Høye Høyesen.

Back To Top