fbpx
skip to Main Content
MUSIKK TIL FOLKET: Organist Leif Rino Muller i Barbu kirke har startet med ukentlige musikalske «ønskekonserter» direktesendt på Facebook.

Musikk fra Barbu kirke

Som alle andre steder der mange folk møtes, er også kirkene stengt nå. Barbu kirke har stor musikalsk aktivitet, og organist Leif Rino Muller har startet med ukentlige musikalske «ønskekonserter» direktesendt på Facebook, noe som har blitt svært godt mottatt.

-Denne våren skule vi hatt mange konserter i Barbu, men slik situasjonen er nå er det selvsagt ikke mulig å få til. Jeg tenkte da at NOE må man vel kunne få til, og har startet med direktesendte små konserter der folk enten i forkant eller underveis kan ønske seg musikk. De to første har hatt flere tusen visninger hver, så planen er å fortsette med dette så lenge kirken er stengt for vanlig ferdsel. Av og til spiller jeg helt alene, andre ganger har jeg tenkt å invitere med meg gjester. Konsertene vil finne sted hver søndag kl 19.30 og streames via Barbu menighets Facebookside, og kan også ses i etterkant på samme side.

Back To Top