fbpx
skip to Main Content
LEKEPLASSOPPGRADERING: Formannskapet I Arendal Valgte å Utsette å Avslå Søknader Om Byggetilskudd, Og Vil Forsøke å Se Om Det Finnes Rom I Et Trangt Kommunebudsjett Neste år. Det Betyr At Håpet Lever Videre For Rævesand Velforening Som Vil Ruste Opp Lekeplassen Og Kunstgressentusiastene På Nedenes Og Myra. Foto: Esben Holm Eskelund.
LEKEPLASSOPPGRADERING: Formannskapet i Arendal valgte å utsette å avslå søknader om byggetilskudd, og vil forsøke å se om det finnes rom i et trangt kommunebudsjett neste år. Det betyr at håpet lever videre for Rævesand Velforening som vil ruste opp lekeplassen og kunstgressentusiastene på Nedenes og Myra. Foto: Esben Holm Eskelund.

Kriseøkonomi utsetter tilskudd til gode formål

Formannskapet i Arendal valgte å utsette fire søknader om penger til foreningseide bygg og anlegg for kulturformål i 2016. Tre lag og foreninger og et kirkesamfunn har søkt kommunen om byggetilskudd for neste år. Det mener rådmannen det ikke finnes penger til.. Torsdag gikk det Arbeiderparti-ledede formannskapet enstemmig inn for å utsette saken til budsjettbehandlingen,…
Du må være innlogget for å se innholdet. log in
Back To Top