fbpx
skip to Main Content
UNDERWING: Gutta bak Antivirus Arendal, Magnus Christiansen og Enyeto Kotori . FOTO: Bjørg Fossli

Går sammen om Antivirus

21 artister med tilknytning til distriktet har nå gått sammen om Arendal Antivirus. Dette er deres bidrag til lokalsamfunnet der alle inntekter går direkte til Røde Kors.

Vi opplever nå en tid der byene sakte åpner opp, bedrifter begynner å gå tilbake til normal drift, folk sosialiserer seg mer og ingen vet helt hvordan sommeren og tiden fremover blir.

Album

Likevel har dette vist at felleskapet fungerer og er noe vi må fortsette å kjempe for. Med dette til grunn har 21 artister med tilknytning til Arendal valgt å gå sammen om Antivirus Arendal, et samle-album der de donerer til sammen 33 låter i alle mulige sjangere der inntektene går direkte til Røde Kors Arendal.

Arendal Antivirus er et initiativ satt i gang av Enyeto Kotori og Magnus Christiansen fra bandet Underwing.

Hvor kom ideen fra?

– Ideen om samle-albumet kom til meg i en drøm hvor jeg befant meg i øvre del av Arendal sentrum. Noen hadde laget en samle-CD med diverse låter og delte dem ut til folk for deres fornøyelse. Jeg husker jeg var litt snytt ettersom de eneste opptakene av Underwing var noen snutter med dårlig opptak fra en nach-jam. Så da jeg våknet bestemte jeg meg for å realisere prosjektet slik at de artistene som ville kunne bli med. Tanken var at man selv valgte ut låtene, og at alt går til et godt formål, forteller Enyeto Kotori.

Stort mangfold

Variasjonen er stor, da man finner alt fra thrash-metal, grunge og rock til hip-hop, americana og eksperimentell elektronika. Disse representerer Arendal Antivirus.

Underwing, Vorbid, Vanvidd, Rebekka Lundstrøm, Rockebandet Ændal, You Suffer, Thomas F. Band, Ladnera, Rangers, Jango & Simen Steinklev, Eden Root, Morten W. Jørgensen, YTO Solreiser, VÉIR, Pay-per-frog, Bleakwater, Moltemyr, Solreiser, Black Blood World, Camp Abby og From Below.

Les mer om prosjektet på: arendalantivirus.no

Back To Top