Annonse:
KONDISJONSAVDELINGEN: Uansett Hva Du Velger, Får Du Garantert Høyere Puls. Foto: Mona Hauglid
KONDISJONSAVDELINGEN: Uansett hva du velger, får du garantert høyere puls. Foto: Mona Hauglid

FabelAKTIV flytting

Etter en flyttesjau som overgår all verdens treningsøkter, kan nå Aktiv Trening glede seg over nye lokaler i Arendal.

Skylight, dempet lyd, frisk luft og lysekroner i taket. Hadde det ikke vært for tredemøllene på rekke og rad, treningssalen og stativene med vektmanualer, hadde det ikke vært naturlig å tenke treningssenter når du tar steget inn i lokalet.
– Er ikke lysekronene flotte? spør Mari med et smil om munnen.
– De var det eneste kravet jeg hadde da vi skulle innrede lokalene, spøker hun mens hun stolt viser frem det åpne resepsjonsområdet.

Behovstilpasset
Resten av de lyse og luftige lokalene bærer også preg av en gjennomført og gjennomtenkt stil. Det er brukt mye tid på å planlegge og forberede flyttingen til Aktiv Trening i Arendal, og sammen med Ann Karin Andersen, Sissel og Bjørn Aslaksen, har Mari Mæle Gjeisklid endelig gjort drømmen til virkelighet.
– Det var viktig for oss å tilpasse de nye lokalene til vårt bruk, forteller hun i det hun tar oss med på en omvisning.
– Vi produserer mye varme og svette når vi trener, så det er jo flott at lokalene sørger for at det ikke er det første som møter deg i døren når du kommer inn, fortsetter hun og ler.
Leiekontrakten hos Maxis gikk ut i 2017, og eierne av Aktiv Trening følte det var riktig tid til å tenke nytt. Etter å ha sjekket flere muligheter falt valget på de nye lokalene til Østereng Eiendom i Frolandsveien 6, og det at bygget ikke var ferdigstilt da de kom på banen, var en stor fordel for Mari og gjengen.
– Da kunne vi virkelig få være med og forme lokalene slik vi trengte de. Det være seg utforming av treningssalen, resepsjonspartiet, styrketreningsavdelingen og ikke minst plassering av småting som stikkontakter og drikkefontener.
Mari er godt fornøyd med det høyteknologiske ventilasjonsanlegget som er dimensjonert for å levere svært god luftutskiftning, selv under de spesielle forholdene et treningsstudio har. Både luft- og lysanlegget tilpasser seg nå aktiviteten i rommet, noe Mari er overbevist vil komme alle kundene til gode.

Flyttesjau
Hun legger ikke skjul på at det som møter oss i dag, er en stor kontrast til det de har vært i gjennom den siste måneden med flytting.
– Det har vært en heftig prosess og en logistikk av en annen verden, utbryter Mari.
-Alt fra nedpakking til sjauing, frakting og utpakking. Når det er flere tonn utstyr som skal flyttes, da bør man vite hva man holder på med, sier hun alvorlig før hun forteller videre om forsinket utstyr fra leverandører, tekniske installasjoner som ikke fungerte og kampen for å finne alternative løsninger i mellomtiden.
– Jeg tror vi alle var fulle av blåmerker, småskader og hadde vondter i alt av muskler og ledd etter noen intense dager i desember. Vi stengte på Maxis tirsdag 19. desember og åpnet i Frolandsveien fredag 22. desember. Det er kanskje litt galskap, men det gikk jo fint!
– Vi var litt spent på om det kanskje ville bli en litt for heftig omstilling for kundene våre, at det ville blitt litt mye unntakstilstand, men det har bare vært gode tilbakemeldinger å få. Jeg tror kundene har gledet seg like mye som oss ansatte, og vi har vært opptatt av å informere kundene om tingenes tilstand og forsøkt å være transparente om fremdriften. Når ting ikke går etter planen er det viktig å formidle det også. Og alt kommer jo på plass, det bare tar litt lenger tid enn først antatt. Vi satser på at alt er der det skal være til den offisielle åpningen 20. januar, og nå som vi er så nærme målet, er det bare moro og lutter glede, avslutter Mari før hun tar moppen fatt og fjerner litt byggestøv etter at elektrikeren har montert ny dørlås i resepsjonen.