fbpx
skip to Main Content

Canal Street med 2 gode nyheter

Hele festivalen 2020 og alle artistene er booket om til uke 30 i 2021! Og vi arrangerer en liten minifestival i sommer – Local Street 2020!

Gladnyhet nr 1:
Altså – ganske utrolig – men vi har rett og slett klart å booke om alle artistene til neste år! Til de samme konsertene i samme uka – uke 30.

Highasakite – Dumdum Boys – Bo Kaspers Orkester – Odd Norstoga – Eggum & Sivertsen, Herborg Kråkevik, Bjørn Berge, Mathias Eick, Amgala Temple osv osv.

Så hvis du er blant dem som har forhåndskjøpt billett til 2020 – festivalen, som altså er utsatt til 2021, kan du bare sitte rolig. Den gjelder neste år, til de samme konsertene. Ellers setter vi i gang dette billettsalget igjen rett over sommeren. Og da gleder vi oss til en supersommer i 2021!

Og gladnyhet nr 2:
Vi er jo skrudd sånn sammen at vi ikke kan sitte helt i ro så klart. Dette skulle jo ha vært vår 24. festivalsommer – så noe må vi gjøre. Så ideen kom om å gjøre noe hyggelig og lite, på noen utvalgte steder. Med noen fine, lokale artister. Og det har rett og slett blitt en veldig hyggelig uke: Local Street 2020.

Og vi kan friste med en helt ny og sjarmerende konsertarena – Båtreppen på Guldsmedenga, Hisøy. Alf Arnesens gamle båtrepp som nå drives av musiker og båtreparatør Tor Elgvin.

Back To Top