fbpx
skip to Main Content

Velg personer, ikke parti

En gylden anledning står foran oss, velgerne. Gjennom trekvart år har vi nå gjennom lokalpressen og Facebook fått solid innføring i hvordan flertallet av våre folkevalgte i bystyret har misbrukt vår tillit. Det er blitt avdekket forhold i styringen av kommunen som får det til å grøsse hos de fleste som har satt seg inn i saken.

Etter som flertallet i bystyret konsekvent har unnlatt/nektet å rydde opp i kalamitetene, må de også ta følgene av hva valget vil bringe. Så langt har publisiteten omkring Hove-saken tydeliggjort hvilke politikere som fortsatt har troverdighet. Dette følger ikke nødvendigvis partigrensene. I en artikkel i Agderposten tirsdag 20.august har Alf M. Sandberg mange kloke ord om prosessen i Hove-saken. Han gir der en klar oversikt over hvilke listekandidater til kommunevalget som «fortjener» gjenvalg. Her får alle tvilere gode råd og bedre råd enn en valgomat kan gi.

Så, velger, bruk anledningen til å sikre kommunen politikere vi kan stole på. I Hove-saken er Hove av mindre betydning enn prosessen omkring den, en prosess som ikke tåler dagens lys og som de impliserte politikere (bystyrets flertall) burde skamme seg over.

Godt valg.

 

 

Back To Top