fbpx
skip to Main Content
Arkivfoto

Synes du det er fint på Hove?

Det er mange som liker å dra til Hove på tur. Her er familier med barn som sykler, leker i trærne, på lekeplassen, parkourparken, sandvolleyballbanene, fotballbanen og så videre. Her er folk med alle slags førligheter som går tur på de flotte stiene i skogen og koser seg på benkene som står rundt i leirsenteret og finner en hyggelig krok å sette seg ned i. Uka igjennom når våren er her samles ungdommer på alle de flotte banene her på Hove.
Og det beste av alt. DETTE ER GRATIS.
Men hvem steller denne parken? Hvor kommer pengene fra? Er det en slunken kommunekasse?
Hvis Hove skulle konkurrere om bevilgningene i kommunekassa så har ikke vi særlig tro på at det ville være mulig å drifte denne «parken» på samme måte som i dag. Hoves venner gjør en formidabel jobb, men de gjør den ikke alene. Hove har ansatte året igjennom som «pleier» dette området. Sommeren dobles antall ansatte. Det er store uteområder som skal klippes. Her kommer mange små og store sommerleirer som det tilrettelegges for. Hus skal være i orden før og etter.
Mange av dem som kommer hit trenger ekstra tilrettelegging. De kan få det her på Hove. Riktignok er det ikke hotellstandard, men her er oppgraderte enkle hus som inneholder det nødvendige som en god seng, bad, stue og kjøkken. De kan også bestille alle sine måltider i Hovestua hvis de ønsker det. Det er rimelig å feriere her. Og det beste av alt. Det er et Hove for alle. Hvem som helst av organisasjoner, lag, foreninger og familier kan samles her. Sommer som vinter. Det er kunder i Hove Leirsenter som har vært her hver sommer gjennom 25/30 år.
Det er mange bygg på området og mange av dem som sårt trenger oppgradering, men det planlegges, prioriteres og diskuteres slik at midler som skal fordeles blir plassert på den jobben som trenger det mest. Etter kunders behov og hva daglig leder og ansatte ser.
Hove er et fantastisk sted å jobbe. Året har 4 årstider og det merkes godt med gjestene. Det er spennende å få være med på utviklingen av den flotte parken som hele Hove er blitt, men utfordringene er her jo enda – heldigvis. Det er det som driver oss.
Vi ansatte på Hove mener at alle kritikere til daglig leder, HDU styret og driften av Hove bør se på hva som faktisk er utført på området frem til nå. Er dere ikke fornøyde?
Hove har gjennom mange år bare blitt finere og finere. I alt som er utført her er det tenkt på turfolket, på ungdommene som bruker området på fritiden, på gjestene våre sommer som vinter.
Offentlige midler som er tilført Hove er brukt til de aktivitetsområder og baner som tilfaller allmennheten. Drift og vedlikehold av bygg og områder for øvrig kommer fra leieinntekter. Lønninger til ansatte kommer fra leieinntekter.
Det tilrettelegges for lokale klubber og foreninger med uteområder, baner, hus, lagerplass. På Hove møter de velvilje og omtanke for deres behov. Det spilles på lag for å få til det beste resultatet for lokalbefolkningen.
Dette skjer med en svært dyktig daglig leder med omtanke for sine ansatte og gjester som besøker Hove. En daglig leder som ser på sine ansatte som medspillere og er flink til å gjøre alle gode og til et godt team. Som igjen gjør at ansatte på Hove trives med gjøremål og gjester. Et styre som gjennom flere år har spilt og spiller på lag med daglig leder og ansatte og er interessert i at det legges til rette for alle Hoves brukere. Som følger opp og følger med på utviklingen.

Det er vanskelig å forstå at folk virkelig kan tro på at daglig leder og styret i HDU vil «selge» Hove og la Canvas Hove få utfolde seg med noe som blir helt forferdelig. At skogen med de flotte krokfuruene, turstiene og badestrendene blir stengt og utilgjengelig for turfolket.
Daglig leder og styret i HDU har gjennom alle år jobbet for at Hove skal bli flottere for ALLE. At slagordet – Hove – En plass for alle – som ble valgt da selskapet ble startet lever opp til sitt navn.
Hove Leirsenter har IKKE aktivt blitt fulgt opp av Arendal bystyre. Det er HDU styret som har fulgt opp Hove Leirsenter. Generalforsamlingen / Arendal bystyret er orientert en gang i året og har frem til nå jublet for en god drift.
Vi er takknemlige for at daglig leder Terje Stalleland, styret i HDU med leder Ingunn Kilen Thommassen og folkene i Canvas Hove har ryggrad til å stå oppreist, jobbe og uttale seg i all den skittkastingen som kommer frem i aviser og på nett.
En ting er å være uenig, en annen ting er personangrep.
Og ikke minst å komme med usannheter som tolkes som sannheter.

Hove Leirskole er kommet til i «familien». Vi gleder oss stort. Her kommer aktiviteter som også kan tilbys våre andre gjester.
TrollPark Hove åpner 20. april. Nå kan vi svinge oss i trærne igjen. Dette er nok et flott tilbud til alle Hoves gjester.
Hovestua har fått en ny og spennende driver. Nå gleder vi oss til fortsettelsen. Her planlegges bakeri og kiosk. Turfolket og våre gjester kan glede seg.
Canvas Hove kommer opp med spennende aktiviteter og en spennende restaurant. Vi gleder oss.
Fra Hove odden og helt til Bjellandstrand kan alle nå gå, sykle, spise og kose seg.

Til sist og ikke minst så kan folk nyte et fantastisk turområdet for alle hvor det fortsatt er mulig å finne ro og fred.

Back To Top