fbpx
skip to Main Content
FYLLEKJØRTE: En 66-åring kjørte ned naboens levegg, i fylla på Hove camping. Illustrasjonsbilde/Arkivfoto

Svar til styreleder i Hove Drifts og Utviklingsselskap

Jeg bor i Kristiansand, og jeg har i seks år hatt fast plass for campingvogn på Hove.

Foto: Privat

Om du gjentar noen av dine setninger som du har skrevet i dette innlegget flere ganger, så blir de likevel ikke mere sanne i fremtiden. For noe av dem bærer preg av liten innsikt.

Les innlegget til styrelederen her: «Canvas Hove blir et tilbud for alle»

Du skriver blant annet – «største kritikken som er kommet handler om prosessen, og de som i dag har campingvogn der, gjentar i mange kanaler at de ikke har vært informert før pressekonferansen på tirsdag. Dette er ikke riktig»

Jeg tror du vet lite om hvordan informasjonsflyten – oss campere med fast plass – fra ledelse på Hove leirsenter har vært og kunnet oppleves.

Senest i vinter/våres oppsto en underfundig prosess der det kom reaksjoner fra faste leietagere på Hove camping fordi leieprisene økte med over 30 prosent på tre år – uten at det på noen måte ble informert (fra ledelse) hvorfor prisen økte langt over vanlig pris indeksregulering.

Etter at det kom kritikk, og spørsmål til ledelse for dette, så kom det svar med gode lovnader for fremtiden, om at nå skulle det investeres, og budsjettene til drift og vedlikehold av Hove campingen skulle økes – og det skjedde også.

Flere nyinvesteringer ble gjort nå i sommer på Hove camping. Men hvorfor kom det ikke info om prisstigning og forklaring rundt dette på forhånd?

Men for oss faste campere så var lovnadene som kom i skriftlig-form fra Hove ledelsen i april/mai 2018 lystig lesning. Nå skulle det rustes opp. «Så alle brukere av Hove camping kan føle at de har et bra anlegg som står i forhold til hva de betaler…osv» kom det i skrivet til oss med fast plass.

Fremtiden var opprustning – investeringer.

Jeg hører med til en av flere vennefamilier som har tilhold i Telemark og Vest Agder, og som camper på Hove gjennom sommeren.  Flere av oss har investert – stort bare nå i sommer på Hove.

Spørsmål til slutt:

  1. Hvorfor kan dere ikke planlegge langsiktig, slik at endringer kan skje over tid? Dere skulle jo være dem som skulle ha god mulighet til å drive en god ryddig prosess rundt slike ting. Informere godt, i god tid. Planlegge langsiktig osv… (Ikke slik bomulls-språk som ligger nedgravd i noen svulstige setninger rundt Raet Nasjonalpark fra i fjor, som var av en svært generell art)

Dere er jo Kommunen, og har ikke press på noen måte. Hoveområdet er jo svært godt fungerende slik det er i dag, som et stort rekreasjonsområde for Arendalsfolket.

Hove camping isolert sett går med økonomisk overskudd. Hvorfor dette hastverket? Hvorfor denne uprofesjonelle handlemåten?

  1. Hvorfor skrev lederen for Hove leirsenteret & Hove camping slike lystige setninger til oss med fast plass på Hove camping om at nå skulle det investeres stort fremover. Dette skrev jo han til oss i april -2018.

Visste han ingenting om dette som skjer nå – bare noen måneder seinere?

Roger Karstensen
Kristiansand.

Back To Top