fbpx
skip to Main Content

Strømpriser

Det norske folk debatterer stadig hvor høy strømprisen er blitt, og er fortvilte over regningen. Folk flest diskuterer seg imellom og tar avstand fra hva myndigheter og folkevalgte har stelt i stand.

Dette må bli et mer opphetet tema!

Rygenefossen. Foto: Privat

Flere må ytre seg, komme med innlegg, beskrive deres situasjon, så storting og statsminister må virkelig våkne. Direktører og eierinteresser ytrer seg med argumenter som den vanlige mann og kvinne ikke skjønner.

Martin Luther, reformant og teolog talte Paven i Roma midt imot. I 1521 ble han fredløs, men vant. Hans innsats ble husket i all evighet.

Må vi sloss som det Franske folk, stå på barrikadene, kreve våre rettigheter. Omgjøre inngåtte avtaler i EØS og resten av Europa. Vi lever på et kaldt område, vårt «Gull» regner ned fra oven, samles i store og mindre magasiner, for deretter gå gjennom turbinene, som gir ren strømvare.

Dette er blitt en handelsvare som selger på pris, altså en forretningsidé (her er vi grundig lurt). Når magasinene er nedtappet, og det er de nesten hele året, må vi importere «Kullsvart» strømvare. Denne kraft blir fremstilt på enorme fabrikker, fyrt med kull. Her tenker man ikke CO2.

Kjære landsmenn/kvinner, stå på barrikadene, kreve vår rette rett, omtanke for det normale liv, betale vår skatt og leve godt i landet.

Hans N. Terjesen
Pensjonist

Back To Top