fbpx
Annonse:
Linda ChristensenKulturredaktør
Linda ChristensenKulturredaktør

Sommerminner og politiske gater

I dette magasinet kan du blant annet kose deg med lesernes egne sommerminner. Til tross for ustabilt vær, har det likevel vært rom for både kos, sol, fisking og bading. Selv om fellesferien er over og skolen snart er i full gang igjen, har vi fortsatt håp om å kunne nyte varme sommerdager på stranda, i båten eller hjemme i hagen.

Arendalsuka er i full gang, og det yrer av liv og røre i sentrumsgatene. Vi skriver i denne utgaven om mor og sønn som sammen engasjerer seg sterkt i politikken, der mor stiller til valg som bystyrekandidat og sønnen stiller til valg som fylkestingskandidat for samme parti. Du kan lese om hvordan politikken har gjort familiebåndet sterkere, og hvordan det føles å bli en offentlig person. Vi blir også kjent med nestleder i Høyre, Kristoffer Lyngvi, som nylig har begynt i ny jobb for Stine Sofies Stiftelse. Hvordan han vil kombinere denne jobben med sitt politiske engasjement, kan du lese om i artikkelen.

På kulturfronten i Arendal blomstrer det, og det kommer også tydelig fram i den uka vi nå er inne i. Politikk og musikk går hånd i hånd, og flere av de politiske debattene får en konsert med på kjøpet. Kanskje har noen av gitaristene som gjester Arendal fått hjelp av vår egen gitarreparatør? For i kjelleren i huset sitt på Gullsmedhaven finner vi gitarfikseren, Preben Kobro, som blant annet ble hyret inn som gitartekniker for verdensstjernen Beth Hart da hun opptrådte på Canal Street i sommer. Med en kundekrets som spenner fra øst til vest, satser han på å gjøre hobby til levebrød.

Vi håper du koser deg med helgens magasin, og ønsker med dette alle en riktig god helg, med eller uten politikk.