fbpx
skip to Main Content

Leder: Sommer og sol i sørlandsk idyll

Endelig er sommeren her med alt den har å by på. Turistbyen Arendal blomstrer i all dens prakt, og turistene har så smått begynt å vise seg.

I dette sommermagasinet som du nå holder i hånda kan du bla deg gjennom side for side med hyggelige sommersaker. Vi gir deg en oversikt over attraksjoner som både fastboende og turister kan nyte godt av. Er du av den øltørste typen får du blant annet en kyndig oversikt over årets leskende sommernyheter der du får en god beskrivelse av hva som passer best i sommervarmen. Lurer du på hvordan du skal holde oversikt over sommerværet gir vi deg noen nyttige verktøy for sommerens lommemeterologer, slik at du kan planlegge feriens aktiviteter både utendørs og innendørs, etter værforholdene.

Når vi nå går inn i den siste uka i juni er det på tide å stresse ned og innta feriemodus. Noen har starta ferien, andre venter på at den skal starte. Livet går litt tregere, vi kan sove litt lengre og dagene blir litt latere i forhold til resten av året. Skoleferien er et faktum, og barna gleder seg til skolefri helt fram til august. Mens mange har store ferieplaner, velger også mange å tilbringe ferien hjemme, uansett er det viktig å nyte de ukene man har til rådighet, samle krefter og tilbringe kvalitetstid med dem man er glad i. For de som velger å tilbringe sommerferien i Arendal, ligger forholdene til rette for å nyte Sørlandsk idyll, skjærgård, båtliv, strender, restauranter og et yrende liv i sentrum. Det er mye å finne på, både for barn og voksne, uten at det trenger å bli stressende. Ferja til Merdø går jevnt og trutt og det er nok av arrangementer, små konserter, festivaler og aktiviteter jevnt fordelt over hele sommeren.

Vi i Arendals Tidende ønsker alle en god sommer med oppfordring om å nyte ferien, uten stress.

Linda Dyrholm

Kulturredaktør

Back To Top