fbpx
skip to Main Content

Politikk inn i 2017

Eldrup Andreas Hansen, Staubø

Jeg leser Arendals Tidende 27 des – 16 flere fine leserinnlegg.

Det første jeg leser er innlegget til Glenn Ager-Wick, synspunkter og meninger jeg støtter og som vanlige folk bør tenke over og reagere. Dette er ikke synspunkter for Folk Flest. Jeg skulle også ha lagt inn hva kroppsøving i skolen kunne ha lært Ola Normann hvordan mange lidelser sykdommer kunne forebygges med fysisk aktivitet. Her vil jeg vise til mitt tidligere innlegg, hvordan politikere og idrettsansvarlige forholder seg til disse mulighetene i Aust Agder.

Det blir aldri kanaler i Arendal skriver bystyre rep fra Høyre Roar Gundersen. Det er jeg enig med ham i, selv om innlegget ikke legger for dagen at han vil arbeide mot kanaler. Jeg vil bare minne om at Arendal ikke er slik byen var. Nå er Flosta også Arendal. Flosta er en viktig del av Arendal og består av to store øyer Tverdalsøya og Flosterøya og noe fastland.

Arbeidet med kanaler i Arendal er 30 år gammelt. Hvor mange penger har kanalselskapet på konto? Er der 30 mil på kontoen, bare en mill pr år? Selv synes jeg området i Arendal sentrum er helt fint og gir store muligheter.

Nå som Arendal også omfatter fine øyer er det naturlig for meg og andre som bor utenfor området rundt POLLEN. Sørg for at avstanden fra Pollen og til oss kortes ned. Hva med å ta opp båtforbindelsen med fine personbåter, som kan bringe oss godt til Pollen og virke som en turistmagnat både vår, sommer og høst. Dette vil kunne føre turister til hele kommunen og vi i Flosta vil ta godt imot både sentrums arendalittene og sommergjester.

Hvis kanalselskapet har penger på konto eller andre som har lovt å støtte kanaler: sats på båter fra sentrum. I tillegg trenger ingen å grave opp å lage kanaler vi har kanaler kysten til Tromøy til Tverdalsøy, Flosterøya og Hisøy, helt naturlige KANALER. HA ETT RIKTIG GODT NYTT NATURLIG KANALÅR.

 

Back To Top