fbpx
Annonse:
6444c1edf487f25152498688ef65f8e7.jpg

Nå er hverdagen litt enklere for folk flest

LOVENDRINGER:

Frihet for enkeltmennesket er en grunnverdi i FrP. 1. juli er begynnelsen på regjeringens prosjekt for å gi mer valgfrihet til folk flest.

Høyre-FrP-regjeringen skal oppheve forbud, og fjerne unødvendige byråkratiske vanskeligheter.

1. juli trådte 183 endringer i kraft for å gjøre hverdagen enklere for folk flest og FrPs velgere får valuta for sin stemme. FrP har grunnleggende tiltro til folk flests evne til å ta egne valg – det vil merkes tydelig etter 1. juli.

Endringene omfatter at du kan kjøpe 1,5 ekstra liter øl, vin eller ekstra tobakk på Tax-Free. Om du ikke røyker eller snuser kan tobakkskvoten omgjøres til alkohol. Den omdiskuterte Segwayen kommer, statens språk skal gjøres forståelig, maksprisene for bruk av mobiltelefon i EU skrus kraftig ned og snoking i skattelistene strammes inn. 1. juli blir det mye billigere å kjøpe seg ny motor til båten din. Det passer godt med at endringer i ferieloven gjør at du nå kan flytte på feriedager. Ferie som ikke er brukt opp i løpet av året blir overført til det påfølgende året. Noen av endringene som kommer nå er ikke regjeringens største satsninger, men det er små ting som gir store muligheter. Det viktigste for FrP er selvfølgelige langt større satsninger. Satsninger innen eldreomsorg, helse og infrastruktur. Men at vi får fjernet noen dumme forbud og vanskeligheter på veien er utelukkende positivt.

FrP har alltid jobbet for en enklere hverdag for folk flest. Nå blir det faktisk slik.