fbpx
skip to Main Content

 Nå er det Krfs tur til å stille ultimatum!

Som medlem i partiet har jeg lenge vært betenkt over retningsvalget i Krf. Nå viser det seg gang på gang hvilket selskap det kristelige partiet har havnet i da det gikk i kompaniskap med Fremskrittspartiet.

Det siste er at den dødssyke norske gutten i den grufulle leiren øst i Syria skal få komme på sykehus sammen med sin mor, mens den treårige søsteren må bli igjen i helvestesleiren alene. Etter en behandling må visst gutten og mora tilbake til leiren! Hvor umenneskelig går det an for en regjering å bli?   I denne regjeringen sitter Krf enda til med barnedepartementet!

Det er ikke så lenge siden at Erna og regjeringen fortjenestfullt brukte millioner av kroner på å få en dødsdømt soldat på tvilsomt oppdrag hjem fra Kongo, men uskyldige norske barn går til grunne i en forferdelig leir i den syriske ørken. De har bare vært uheldige i valget av foreldre. Det er det jo flere som har vært, men i Norge er barn i den situasjon dekket av lovbestemmelser om barnevern.

Alle eksperter som har besøkt leiren sier at de norske barna befinner seg i livsfare. Alle psykologer og pedagoger sier at skulle de vokse opp er det stor sjanse for at de i aggresjon og frustrasjon utvikler seg til å bli terrorister. Den norske regjering medvirker altså til å fostre terrorister for å tilfredsstille Fremskrittspartiets inhumane politikk?

Nå sier regjeringen at barna kan komme til Norge. Det kan de uten å risikere noe gjerne si, fordi de kurdiske myndighetene hevder at det ikke kommer på tale å skille mor og barn.

Et stort antall tidligere statsråder med Kjell Magne Bondevik i spissen har sendt regjeringen en sterk henstilling om å la mødre og deres barn komme til Norge. De er jo norske statsborgere.  Døve ører i regjeringen.

I regjeringens siste kriser etter de ultimative krav fra Frp og Venstre var Krf meget passive. Mens de to partiene fikk massiv oppmerksomhet satt Krf stille i båten og håpet at det hele skulle gli over.

Nå er det Krfs tur til å stille et raskt ultimatum. Ellers er det nok et medlemskap som henger i en tynn tråd.

 

 

Back To Top