fbpx
skip to Main Content

LEDER: Variert helg

I helgens utgave av Arendals Tidende kan du bli bedre kjent med seilskutemaleren Ants Lepson og hans dramatiske historie som statsløs, fengselsfugl og karrieremaker innen skipsnæringen. Neste uke kan du se ham på scenen med foredrag under festivalen «Oss over 60».

Ukens hovedsak tar deg tettere inn i en historie som straks skal starte i Arendal. Tusenvis av gamle søppeldunker skal hentes inn fra arendalske hjem og tusenvis av nye tette plastdunker skal plasseres ut. Vi tar deg med inn i Heftingsdalens renovasjonssystemer og sjekker hvordan renovasjonsselskapet går frem når de gamle renovasjonsdunkene skal renoveres. Sorteres de store mengdene søppel på skikkelig vis? Det får du svar på i artikkelen.

Bli også med ut på Tromøy, hvor Arendal kommune nettopp har presentert en ny kultur- og mosjonsløype i området mellom Spornes og Bjellanstrand. Vi viser deg hvordan en vanlig søndagstur kan ende opp på Alf Prøysens gamle hytte, bakover i Tromøys potethistorie, til krigshistorie og verneverdig sørlandsbebyggelse. Høsten er høysesong for turgåing, og Arendals Tidende kan virkelig anbefale denne varierte turen som byr på både godt oppgåtte stier og deilig sjøsprut.

Om du ønsker kan helgen avsluttes med deilig høstmakrell etter Kokken Geirs oppskrift.

God helg fra alle oss i Arendals Tidende

Back To Top