fbpx
skip to Main Content

Leder: Rå mat, laber politikk og en selfie-ordfører

Med et magasin proppfullt av lokal lærdom ønsker vi i Arendals Tidende deg en god inngang til helga.

I helgas magasin lar vi deg stifte bekjentskap med tromøydama Iselin Amanda Støylen. Hun er utanna yogalærer, utvikler egne oppskrifter på raw-food og har jobbet på plantebaserte restauranter i både Australia og London. Med saken i Arendals Tidende håper hun å være med å inspirere flere folk til å spise litt mindre kjøtt og animalske produkter. Vi gir deg oppskriftene til å teste både salt karamell-kake og vegansk is.

Du får også mulighet til å bli bedre kjent med byens ordfører: Robert Cornels Nordli. I vår serie hvor vi presenterer alle ordførerkandidatene som stiller til valg, snakker han om eiendomsskatt, arendalsuka, hovesaken, selfies og kaffe blant annet. Vi presenterer toppkandidatene på alle partienes lister for at du skal kunne lese deg opp og gjøre et enda mer informert valg når det er tid for å gå til urnene og bestemme hvem som skal styre byen vår de neste fire årene.

I heljepraten undrer journalist Helene Walle over hvorfor det kan være så lav temperatur når politikerne møtes ansikt til ansikt, samtidig som det koker bak tastaturet.

Få også med deg fortellingen om Sandvigen som Hisøy historielag ved Ulrik Kirkedam har bidratt med. Her er det mye spennende å lære om både losvirksomhet, næringsvirksomhet og lokal kunst.

God lesning og god «helj»!

Back To Top