fbpx
Annonse:

LEDER: Nytt og gammelt

Velkommen til Arendals Tidendes tredje magasin på nytt papir, og en tidsreise i ny og gammel historie. Vi håper du liker det nye formatet vi har valgt å trykke AT HELG på og at du blir med oss videre i vår egen magasinhistorie.

Historien om Arendal skapes hver dag, av deg, meg, oss og dere. Avisa du nå holder i hånda er en del av historien. Barna som koser seg på Hisøy i snøen er en del av historien. ØIF som vinner markedsføringspris for måten de står på og brøyter seg vei inn i arendalittenes hjerter, fast bestemt på å vekke lokalpatrioten i oss alle er en del av historien. Hver dag jobbes det i Sør Amfi for å sørge for at Arendal i fremtida skal assosieres med en by som løfter opp lokale idrettshelter og fostrer opp stødige talenter. Også Tromøy kirke med sine satsinger og utfordringer er en del av historien.

Som lokalavis er vårt mål å dokumentere historien for dere, det som skjer nå og det som allerede har skjedd. Vi vil speile dette på best mulig vis, og fortelle deg hva som skjer sånn at du kan danne dine egne meninger om lokalsamfunnet du er en del av.

Så med ny lokal samtidshistorie, moderne historie og litt eldre historie ønsker vi deg en strålende og velinformert helg.