fbpx
skip to Main Content

LEDER: Midt i tunellen

Tusenvis, omtrent 15 000 biler for å være nøyaktig, passerer gjennom Havstadtunellen øst i Arendal daglig. Siden august, og i omtrent en måned til, har ett omfattende opprustningsarbeid foregått i tunnelen. I denne utgaven av Arendals tidende Helg får du et unik innblikk i arbeidet som foregår inni tunnelen som mange av oss kjører gjennom flere ganger hver eneste dag.

For mange lurte nok på hva som skjedde da fargerike «plastdingser» begynte å dukke opp på veggene i tunnelen. Hvilke av disse som kalles en stol og hvilke som kalles en spion får du svaret på i dette magasinet. I tillegg får du vite hvordan det videre arbeidet skal foregå, hva opprustningsarbeidet har å si for sikkerheten i tunnelen og hvordan det hele vil se ut til slutt.

I dette helgemagasinet får du også se hvordan varder ble brent over hele landet fredag 30. september. Vardebrenningen var en protest mot nedbyggingen av det norske forsvaret, og ble stablet på bena på Hove etter initiativ fra to lokale representanter for norske reserveoffiserers forbund.

Få også med deg vår lokalproduserte kviss og ikke minst Kokken Geirs nydelige høstoppskrifter.

God helg ønskes fra alle oss i Arendals Tidende!

Back To Top