fbpx
skip to Main Content

Leder: Er du på nett?

Hvis svaret er nei, foreslår vi i Arendals Tidende at du blir det nå.

Fra 1. januar 2020 blir det noen endringer fra oss i avisa. Vi får en liten økning i journaliststaben vår, og satser enda mer på å holde deg oppdatert på nett. Til gjengjeld får du ikke lenger levert magasinet fast i postkassa di på fredager, men kun fra tid til annen gjennom året. Tirsdagsavisa vil fortsette å komme som før.

Vi gleder oss over muligheten til å være enda mer aktuelle på arendalstidende.no, og minner om at alle abonnenter har fri tilgang på nettavisa. Det er også mulig å tegne heldigitale abonnement hvor du kan lese både e-avisa og enkeltsaker på nett.

En digital dreining i vårt fokus betyr imidlertid ikke at vi skal fjerne oss fra det fokuset vi er kjent for. Det er viktigere for oss å være nøyaktige, enn først ute med en sak. At du skal forstå bakgrunnen for det du leser, er viktigere enn at overskriften skal lure deg inn i saken med fristende superlativer og krigsfonter. Vi bryr oss om Arendal, og store lokale arrangement, oppsetninger og arbeidsinnsatser er viktigere for oss enn hvilke celebriteter som kommer til byen.

Husk å tipse oss om de lokale sakene som er viktige for deg, husk å sende oss leserinnlegg om tema som opptar deg og tegn abonnement på den eneste lokalavisa for Arendal. I retur lover vi å fortsette å lage en god lokalavis med innhold du kan stole på – også i 2020.

God jul og godt nyttår!

Back To Top