fbpx
skip to Main Content

LEDER: Det som ikke skal skje

13 år gamle gutter som elsker å spille fotball skal ikke rammes av kreft, de skal ikke få beskjed om at de har 48 timer igjen å leve og de skal ikke tvinges til å kjempe så hardt for livet at de såvidt har liv igjen når de har bekjempet kreften. 13 år gamle gutter skal få lov å sparke ball, bli forelska for første gang, lære seg selv å kjenne og krangle med mamma og pappa.

Selv om de er helt feil blir barn noen ganger syke. I denne utgaven av Arendals Tidende kan du lese om hvordan Kjetil og hans mor jobbet beinhardt mot akutt blodkreft. Vi tar deg med inn i deres fortelling, og håper du drar nytte av å lese om hvordan kreft kan ramme, hva den syke og pårørende trenger i den vanskelige tida og hvor mange år etter at kreften rammer sykdommen fortsatt forsurer livet. Senvirkninger etter kreft er et tema de fleste av oss vet for lite om, men for dem som rammes av sykdommen kan livet bli litt lettere om menneskene rundt forstår at du ikke er frisk selv om cellegiftkuren er overstått.

I helgas utgave av Arendals Tidende kan du også lese første artikkel i en serie vi fremover vil publisere. Her vil vi fortelle hva som skjedde med de mange båtprodusentene vi hadde i Arendal for bare noen år siden. Først ut: Nidelv.

Les også om arbeidet som foregår på statens hus, der hvor det snart skal reises et nytt flott kulturbygg.

God helg, og god lesning!

Back To Top