fbpx
Annonse:

LEDER: Å gå med en drøm i magen

Uttrykket i tittelen får nærmest en ny betydning av å lese hovedsaken i ukas magasin fra Arendals Tidende. 24 år gamle Vetle De Presno setter avgårde 3. juni. Da skal han gå fra Mariåsen i Arendal, på tvers av hele Europa og til slutt lande tilbake til barndomshjemmet på Mariåsen igjen. Å legge ut på en sånn tur er noe de aller fleste av oss knapt har fantasi til å drømme om og langt mindre våger. Les den spennende historien om hva som fikk Vetle til å planlegge den enorme gåturen og gjør som oss og følg ham på reisen.

Få også med deg den gripende historien om Tommy Bjørn Jensen som lider av klasehodepine. En hodepine som gir kraftige og smertefulle anfall, og som også går under navnet “selvmordshodepine”. Med å fortelle sin historie ønsker Tommy å sette fokus på hvordan man kan fortsette å leve, elske og jobbe, på tross av enorme smerter som hindrer deg i hverdagen.

Ukas magasin byr også på historien om Arendal Lions som fyller 60 år, en heljeprat fra en nyslått 50-åring, deilige oppskrifter på en sørlandsk delikatesse og en kronikk om engasjementet en eksil-iraner har for sitt hjemland.

God helg og god lesning!