fbpx
skip to Main Content

Kommunal harselas gjennom ti år

Nok en gang har en lokal kulturbegivenhet klart å fylle plassene i byens storstue. Torsdag denne uka hadde kommunerevyen premiere med forestillingen «Casino Communale», og fredag kveld spilles hele to forestillinger i Arendal kulturhus.

Den populære revyen har bursdag, og kan se tilbake på ti år med morsomheter, harselering og humoristisk blikk på det politiske miljø i Arendal. Det som startet som en intern forestilling beregnet på de ansatte i kommunen, er i dag blitt et allemannseie. Samtidig som de markerer jubileet behørig under forestillingene sammen med publikum, er det også en milepæl. Initiativtakerne Wenche J. Liberg og Marianne Woie, henholdsvis regissør, produsent og revysjef, velger nå å si takk for seg. Hvem som skal overta stafettpinnen vites ikke ennå, heller ikke hvilken vei kursen stakes i fremtiden.

I det magasinet du nå holder i hånda kan du blant annet lese om de frivillige kreftene som har stått på dag og natt for å hjelpe flyktningebarna på Hove med klær, varme tepper, barnevogner, sko og andre nødvendige ting. Du kan også lese om den miljøbevisste 77-åringen, og tidligere oljetopp som mener at den eneste måten å redde verden på, er å jobbe mindre og gå ned til firedagers arbeidsuke. Hvorfor han mener det, forteller han  i artikkelen i dette magasinet.

Linda_sign

 

 

 

Back To Top