fbpx
skip to Main Content
Marcus Langnes, Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Foto: Privat

Kjære ungdommens bystyre i Arendal 

Dere har helt rett! Vi må få undervisning på disse punktene på banen.  Sexualundervisning i 9. klasse er 9 klassetrinn for sent. Det vil jo si; vi må  begynne sexualundervisningen allerede i første klasse på barneskolen. Vi  må etterutdanne og kurse lærere i sexualforståelse slik at det ikke er ett  tabu tema og ta opp timer.

Vi i Elevorganisasjonen i Aust-Agder jobber aktivt for at ungdommer skal få  den undervisningen de fortjener. Jeg håper virkelig ikke at kommunestyret  legger føringer på hvordan dere skal drive skolepolitikk. Hvis ordføreren eller  kommunestyret sier at dere ikke vet hva dere snakker om. Da tar de feil,  dere har så utrolig mye makt! Bruk den!

Jeg håper inderlig at dere tar eierskap i vervene deres, og gratulerer til dere  alle med vervene dere har fått. Dere er utrolig viktige brikker i utformingen  av hvordan grunnskolene skal fungere i Arendal. Kjemp kampen deres, hver  eneste dag må dere stille opp for ungdommene i Arendal.

Husk, ikke la dere skremme av hvite menn som pusher 50. Det er utrolig  viktig for at dere skal kunne jobbe selvstendig og få en god gjennomføring i  saker. Elevorganisasjonen i Aust-Agder digger dere, og håper at vi får mye  og gjøre med hverandre det neste året!

Marcus Langnes
Leder i Elevorganisasjonen i Aust-Agder

Back To Top