fbpx
skip to Main Content

Innlegg fra pensjonert vaktmester: Ikke rør HDU AS, da ryker 53 års medlemskap i Arbeiderpartiet

I AP står det å lese at Arbeiderpartiet med flere ønsker å legge ned HDU og gjøre det om til en avdeling i kommunen.

Hove er mitt hjertebarn som jeg har vært så heldig å bruke nesten halvparten av mitt yrkesaktive  liv på og være med å bygge opp fra en ganske sliten plass til det flotte stedet det er i dag. Nedslitte bygninger  og et grøntanlegg som ble slått noen ganger per sesong med en gammel forhøster, gresstrimmere hadde vi ikke. Hove leirsenter  med sine ansatte den gang fikk oppgradert bygg i den grad budsjettene fra Statsbygg tillot det.

Grøntanleggene  er blitt til de grader oppgradert. Lekeplassen er fornyet og sandhåndballbaner, fotballbane, samt et stort flott parkouranlegg er bygget.  Alt dette med egne midler  (våre leieinntekter) samt noe tippemidler og gaver fra Sparebanken Sør og Gjensidigestiftelsen. Bygningene er møysommelig oppgradert en etter en, stort sett kun med egne ansatte og har vært en stor suksess. På Hove er det blitt brukt  ca 30-35 millioner av egne leieinntekter til utbedringer de siste 20 årene.

Staben har vært meget stabil og sykefraværet  har vel vært noe av det laveste i kommunen. Alle ansatte har tatt  tak når det har vært nødvendig enten det har vært vasking av internater, kundebehandling, eller annet forefallende arbeid.  Alle har tatt  tak der det har vært nødvendig- aldri sure miner. Utrolig mange politikere, nåværende og tidligere har skrytt oss opp i skyene for det arbeidet vi har utført i disse årene.  Ja- det har vært en suksessbedrift!

Så begynner høsten 2018 med vedtak om nedlegging av Hove camping og det spetakkelet det medførte.  Alle er vel enige om at denne prosessen ble veldig rotete og skapte utrolig mye unødig støy.  Arbeiderpartiet har i alle år hatt tro på HDU AS. Ingen har engang tenkt på å legge dette  ned.  Så plutselig har enkelte  topp-politikere i AP funnet  ut følgende:  Vi i AP liker ikke kommunale ASer så nå har vi mulighet til å legge ned HDU. At ingen i AP har kommet på dette  tidligere er jo en gåte.  AP leder Vanja Grut uttalte til meg 29.05 at årsaken til forslaget om å legge ned aldri hadde kommet opp dersom det ikke hadde vært for campingsaken.

Så en BØNN til alle politikere i bystyret og særlig i AP. Ikke legg ned HDU.  DA ryker mitt  53 årige medlemskap i Arbeiderpartiet.

PS: Regner med at noen vil være fornøyde med det.

Hilsen Jostein Andersen
Pensjonist i HDU og tidligere mangeårig styremedlem.

Back To Top