fbpx
skip to Main Content

Hytter til salgs i strandsonen, på Hove!

I Agderposten 2.11.  leser vi om Hove drifts informasjon til bystyret om utbyggingen av Hove. I flere år har alt blitt planlagt bak lukkede dører, med utbygger Jan Fasting, som styremedlem i Hove drift. Fasting ble sogar ‘hentet inn i styret for å komme med ideer om utvikling av området’!

Han kunne, over lang tid, skreddersy et tilbud – som han senere skulle konkurrere med i et anbud! Han vant….  Visste de andre tilbyderne at campingvognene skulle bort? Det er en vesensforskjell! Hvilke føringer hadde de andre tilbyderne? (hvorfor får vi ikke se de to andre forslagene?)

Nå kommer planene for hvordan Fasting og Low Camp as skal finansiere utbyggingen: De skal bygge hytter  ‘på 15 til 49 kvadratmeter med privat takterrasse’- som skal legges ut for salg. Et mål med med utviklingen av Hove, var mindre privatisering, og at det i større grad skulle bli åpent for alle. På bakgrunn av dette måtte campingvognene kastes ut. Samtidig skal det bygges hytter for privatsalg –  i strandsonen, på Hove!! Godt jobba….a l t s å….

Unni Eikeland,
Heiaveien, Arendal

Back To Top