fbpx
Annonse:

Hovesaken: Arendal AP spiller hasard

Nok en gang har Arendal Ap unnlatt å benytte seg av sin styrke til å få Hove-saken ned på et anstendig nivå og dermed avslutte hasardspillet.

I inneværende kommunestyreperiode har Arbeiderpartiet satt sitt preg på politikken som har vært ført i kommunen som det største partiet i posisjonen. I det store og hele har det vært ført en god politikk på de fleste områder, så god at det kunne være håp om et valgresultat som kunne føre til forlengelse etter kommende valg.

Hove camping. Arkivfoto

Men hva skjer ? Partiet snubler gang på gang. Unnlater å bruke sin posisjon til å få slutt på det uverdige spillet som har foregått og som får lov til å fortsette vesentlig grunnet Ap.s og ikke minst Høyres uvilje til å få alt opp på bordet. To generalforsamlinger har  vært avholdt i HDU i løpet av vårsesjonen, uten at man har kommet et skritt videre. Og i mens boltrer Canvas seg på Hove som om alt er i sin skjønneste orden. En helt uanstendig provokasjon overfor brukerne av Hoveodden og ikke minst campingfolket som ble jaget fra stedet.
Skjønner ikke partiledelsen og medlemmene forøvrig at partiets opptreden i bystyret og HDUs generalforsamling til de grader svekker tilliten til partiet og gir grobunn for spekulasjoner og konspirasjonsteorier om hva partiet ønsker å skjule ?  Og dette bare fortsetter  til tross for at det stunder mot kommunevalg. En slik opptreden kan trygt kalles hasardspill.
Johnny Hermansen