fbpx
skip to Main Content

Hovedebatten: En helt utenforstående person fra Drøbak

Pål Fostervold fra Drøbak har i lang tid kommentert en rekke av innleggene om Hove og Hove Canvas i lokalavisenes e-utgaver. I begynnelsen lot han som om han var helt utenforstående og bare ønsket å bli informert om saken, ettersom han satt borte i Drøbak og etter hvert ble noe bekymret seg for hva som skjedde i Arendal. På nettsidene opptrer han med tildekket ansikt i mørk hettegenser. En hemmelig agent?

Alf M. Sandberg. Foto: Privat

I Agderposten og Geita har han så, 22. januar, fått på trykk en to siders artikkel som omtrent er helt uten substans. Tydeligvis kommenterer han en del av hva som har foregått på Facebook, og der er ikke jeg, så det kan jeg si lite om. Men maken til arrogant belæring om Hove, demokratiet og våre fornuftige politikere skal man lete lenge etter. Han burde ikke kalle seg en «utenforstående» person, men en «uforstående» person. Jeg har aldri lest et så partisk og innlegg noen gang.

Pål Fostervold fra Drøbak er ingen god skribent, men han er en meget flink fotograf og liker særlig godt å ta bilder av samboeren, Miriam Rasmussen. Hun er blogger, er en kløpper på seilbrett og har et firma som heter «Seil med Miriam Rasmussen». Fostervold selv er fysioterapeut og manuellterapeut, muligens feilskrevet for manualterapeut, hva vet jeg?

Fostervold har vært med på å stifte diverse treningsinstitutt som «Seaside saltrening», «Seaside manuellterapi» og «Drøbak familie og aktivitetssenter». For meg høres det ut som om dette paret ville passe som hånd i hanske i det opplegget Jan Fasting forsøker å få til på Hove! Fostervold og Fasting har jo faktisk også truffet hverandre om bord i en seilbåt! Bare synd Fostervold er helt utenforstående!

Miriam Rasmussen er ikke bare svært god på seilbrett, hun er også langt mer ærlig enn sin samboer. Den 11. januar i år skriver hun et innlegg på sin blogg eller facebook eller hva det nå enn kalles, og røper et visst opplegg. Hun henvender seg til det store utland, på engelsk, så jeg får oversette for den stedlige befolkning:

«Noen av mine venner planla denne sommeren å starte Norges aller første surfe-senter. Uheldigvis har initiativet blitt møtt med en masse hat, ettersom 150 eiere av faste campingvogner ikke har fått sine kontrakter fornyet. Prosjektet hadde fra først av stor støtte fra politikerne, men da den offentlige debatten tok til, så forandret de mening som noen reddharer! Det vi nå trenger er massiv støtte fra folk som liker tanken på en aktiv familie ferie i vakre omgivelser med alle slags populære aktiviteter. La oss vise dem at det ikke bare er de negative og destruktive kreftene i samfunnet som kan stå sammen, og la oss overvinne trollene som truer utviklingen av dette flotte prosjektet!»

Til Marianne Rasmussen er det bare det å si, at vi hater henne aldeles ikke, vi bare slåss for å bevare vår natur, mot kommersialisering, hytter i tretoppene og økt slitasje. Og til Pål Fostervold må jeg få legge til, at du har ikke opptrådt helt ærlig, der i hettegenseren din. Jeg skrev at innlegget ditt var nesten uten substans, men ikke helt, for du hadde rett i en ting: I denne saken skulle du ikke ha engasjert deg! Gratulerer med å gå rett i Canvassen!

Alf M. Sandberg
Bratteklev

Back To Top