Annonse:

Hove: Svar til Tverrmyr og Myhren

Jeg er altså så skuffa over Hove Drift og Arendal kommune. Det var slik jeg begynte min tirade mot styret i Hove Drift den dagen vi ble presentert for Canvas Hove på Arendal Rådhus 16. oktober.

Etter at jeg har lest innlegget til Roberg Myhren og Ole Glenn Tvermyr i dagens aviser har jeg noen kommentarer til hva de skriver. Dere skriver at mine fettere bodde i telt på Hove i 1970, så dere har vel felles fettere da, og det er jo koselig. Men det som irriterer meg mest er når du Tvermyr sier at området er mer eller mindre lukket for allmenheten. Da mener du vel av vi som fastboende har okkupert området. Det som er saken, jeg har nå vært på Hove siden 2004 og har på den tiden betalt cirka 150.000 i leie og pluss det jeg har brukt på kafé og kiosk. Vi som bor på Hove er veldig godt fornøyd med Campingstua og den serveringa de har, og vi savner ikke tang og tare på menyen som Fasting lover oss. Når det gjelder Campingstua har det vel aldri vært større omsetning enn i år. Om dere har vært ute på Hove i sommer så må dere jo ha sett all oppgraderinga som har blitt gjort på Campingstua med blant annet ny scene og glasslevegger, men i deres øyne er det kanskje ikke så mye, men vi som bor der er veldig godt fornøyd både med det, og vertskapet. Når det gjelder campingplassen blir den redusert til en plass bare for teltcampere, det blir lukka for bobiler og campingvogner. Nå må dere innrømme det, for det er sannheten hvis vi skal høre på Fasting. Når det gjelder parkering så blir parkeringsplassen ved resepsjonen tatt bort og den asfalterte veien langs gjerdet vil forsvinne så tilgjengeligheten for handikappa vil bli redusert. Når det gjelder kontrakten mellom HDU og LowCamp AS er det utrolig at det går an å inngå en avtale på et prosjekt som ingen vet hva blir.

Det dere skriver om angrep på navngitte personer i selskapet og offentlig forvaltning må dere bare forvente og tåle, det er ikke mer en hva som blir brukt politikere imellom. Jeg skal ikke nevne navn. Dere sier at dere har stor forståelse for oss 140 campingvogneiere, hadde dere hatt det så kunne dere løst det på en annen måte ved å gi oss litt bedre tid. Informasjonene vi har fått om at campingen skulle legges ned er følgende. Sitat fra brev 6. juni 2017. “Hva som blir resultatet av det pågående planarbeidet er usikkert. For å forhindre at noen av gjestene fjør investeringer som på et senere tidspunkt eventuelt må fjernes, velger vi å informere om planarbeidet nå”. Sitat slutt.

Ut i fra de orda skulle vi forstå at campingen skulle legges ned. Så fikk vi et nytt brev 20. januar 2018. Sitat “Vi håper alle våre gjester vil fortsette på Hove Camping. Dersom det ikke ønskes sesongkontrakt for 2018 så må vi få beskjed om det slik at vi kan tilby plasser til andre som ønsker det”. Sitat slutt.

Det som er det verste med dette er at HDU har leid ut plasser så sent som 30. juli 2018. Syntes dere dette er greit, Robert Myhre (H) og Ole Glenn Tvermyr (KrF) og resten av styret i HDU?

Mvh
Arild Nilsen
Fast gjest på Hove