fbpx
skip to Main Content
Linda ChristensenKulturredaktør

Helt greit å være Arendalspatriot

I denne utgaven kan du blant annet lese et lengre intervju med Høyres ordførerkandidat Geir Fredrik Sissener, om Arendal Kristelig Folkeparti som fyller 70 år og om Arendalsukas kulturelle innslag. Du kan også kose deg med å lese om Europamesterskapet i båtsport fra Finland, der flere båtentusiaster fra Arendal deltok.

I dag, fredag 7. august, fyller Arendal Kristelig Folkeparti 70 år, og de inviterer i den anledning hele byen på kakefest på Sam Eydes plass. I vår artikkel om jubilanten kan du lese historien om hvordan lokallaget ble etablert, om den turbulente ordførerperioden og om hvordan de gikk fra å være et bedehussamfunn til å bli et politisk parti.

Arendalsuka nærmer seg med stormskritt. Onsdag neste uke braker det løs i sentrum med allverdens politiske innslag, underholdning og ikke minst et større pressekorps fra både innog utland. Dette er uka der Arendal blir satt på kartet over det ganske land, og vi kan igjen sole oss i glansen over å være aktuelle nasjonalt, og nyte synet av vår egen by på TV-skjermen på de fleste nyhetskanaler. I forbindelse med kommunevalget i september vil store deler av den politiske gata garantert handle om politiske frierier, forlovelse og giftemål for å sanke nye stemmer til partiene. Det blir show, det blir heftige debatter og det blir kjendiser på høyt plan. La oss slå oss på brystet å være litt patrioter; Arendal er den perfekte møteplass for et slikt fora, og slikt liker vi. Det er helt greit å være Arendals-patriot i disse dager.

Back To Top