fbpx
skip to Main Content

Leder: Godt nyttår!

Om et par dager legger vi bak oss ett spennende nyhetsår i Arendal. Vi har sett et lokalvalg avholdes, en ny posisjon ta form, vi har sett den nye posisjonen sprekke og på tampen av året et samarbeid mellom restene av posisjonen og Høyre. Nyhetsåret har imidlertid innebåret mye mer. Det har vært Hove Music Festival som gikk hardt ut med store løfter, for så å ende på en solid konkurs like før musikkfesten skulle gått av stabelen. Det har vært avtaler om hvordan Hove camping skal driftes som har skapt et folkeopprør vi sjelden før har sett maken til. Og opprør er også stikkordet for et stort engasjement blant lokale ungdommer som mener de voksne ikke gjør nok for å hindre klimakrise. Det har vært sinte naboer som utsettes for bråk ved Arendal havn, sterke lokale idrettsprestasjoner, store lokale kulturproduksjoner og mye, mye mer.

At neste år blir mindre spennende er det lite som tyder på. Mange kommer til å være misfornøyde med tjenestene Arendal kommune kan levere, når budsjettkniven er satt på strupen og økonomien er presset til et minimum. Hovesaken ruller videre. Barn og unge i Arendal skal forhåpentligvis bli blant de mest aktive i landet gjennom fritidskortsordningen. Flinke lokale kulturfolk jobber stadig med nye prosjekt. Idrettssatsninger skal dras i land.

I Arendals Tidende skal vi jobbe enda mer med å dekke de viktige lokale sakene fortløpende og digitalt. Vi ønsker tips til hva som rører seg der du bor, og hva som er viktig for deg. Gjennom 2020 vil vi gå fra dagens satsing på nett, til en langt mer offensiv variant. I den prosessen forsvinner helgemagasinet som vi kjenner det, og de aller fleste uker vil du få en avis i postkassa på tirsdager.

Til tross for at vi satser mer digitalt, skal vi ikke fjerne oss fra det fokuset vi vet at våre lesere verdsetter. Vi skal være en avis som du kan stole på at leverer nøyaktig stoff, fremfor å publisere først. Når vi skriver en sak, ønsker vi å fortelle deg om helheten i saken, ikke siste nytt i en isolert presentasjon som ikke forteller deg mer enn overskriften. Vårt slagord er fortsatt at vi bryr oss om Arendal, og vi ønsker å vie plass til store og små lokale arrangement og initiativ for å være en lokalavis for alle, og som forteller om hva som faktisk rører seg i kommunen vår.

For å klare dette er vi avhengig av abonnenter som kan finansiere det viktige arbeidet en lokalavis gjør, vi er avhengige av tips som forteller oss om de gode sakene som rører seg i alle kanter av Arendal og vi er avhengige av leserinnlegg som forteller hva som engasjerer kommunens innbyggere. I bytte mot at du bidrar med det lover vi å fortsette å lage en god lokalavis som du kan stole på, i et litt mer digitalt format i 2020.

Ps. Hele romjula og i starten av januar kan du holde deg oppdatert på arendalstidende.no, første avis i 2020 kommer 7. januar.

Fortsatt gledelig jul og godt nyttår!

Back To Top