fbpx
skip to Main Content

God påske!

For noen starter den allerede idet dette magasinet deiser ned i postkassene, mens noen venter helt til torsdag. Påska altså. Uansett er den her i Arendals Tidendes tidsregning. Med et magasin fullt av påskeegg, glade barn som lager mat i skogen, historien om drømmen om en kanal, kviss, kryssord, tips til de som pusser båt og en oversikt over hva de som blir hjemme kan finne på i påska, ønsker vi i Arendals Tidende alle våre lesere en deilig påskeferie.

Avisa tar med dette store fyldige magasinet en påskepause i utgivelsene. Vi er tilbake med neste avis fredag 26. april. Frem til den tid håper vi du vil benytte deg av tilbudet om å holde deg oppdatert på www.arendalstidende.no. Her vil det komme ut nye saker hver dag, mange av dem eksklusivt for nett. Vi kan blant annet love omtaler av kulturarrangementer som skjer i påska, og oppdateringer fra politiets arbeid. Du som abonnent har innlogging på nett inkludert abonnementet. Har du ikke kjøpt abonnement håper vi du vil kjøpe det nå.

Enten du er abonnement eller ikke ønsker vi deg også velkommen til byen onsdag 17. mars. Da avholdes Arendals Tidendes påskearrangement hvor vi trenger hjelp fra små journalistspirer til å løse mysteriet om hvem som har stjålet all søpla i Arendal sentrum og bygget en søppelbombe av den. Dette blir moro for barna som må samle hint i fire av byens virksomheter og ta dem med til baren Lille Andevinge for å desarmere bomba. Gåter og rebuser som leder til riktig virksomhet finner du i denne og de tre forrige utgavene av Arendals Tidende.

Vel møtt og god påske.

Back To Top