fbpx
skip to Main Content

GI ARENDAL VEKST OG OPTIMISME. 

Siden 1999 har våre politikere lovet Arendals innbyggere en lav og midlertidig eiendomsskatt. Den har nå blitt høy og langvarig. Dagens Ap ordfører lovet før sist valg at e-skatten ikke skulle økes, men gjorde det rett etter at han ble valgt sammen med Sv/KrF/V og Sp.

Dagens FrP regjering ser at kommunene misbruker eiendomsskatten ved at selv om de går i pluss, ja så reduserer de ikke. Regjeringen har senket e-skatten fra 7-5 promille. Arendal kommune går allerede med solide overskudd, netto driftsresultat 2017 og 18 hhv. 61 mill og 54 mill. Det er også i 2018 satt av 18 av de 26 mill som må til for å trappe ned eiendomsskatten fra 1/1 2020.

Så til det mest utrolige. Ap/Sv/Sp/KrF/ og V vil nå omtakstsere alle hjem i Arendal for å ikke la oss få den lille reduksjonen. I tillegg har de inngått en avtale med et konsulentselskap som har tatt ut 44 mill i utbytte siden 1999 og gir deres ansatte primært fra Nav, et 3 dagers kurs?

Det som er enda mer utrolig her er at omtaksering kan gjøres rimelig/gratis ved at vi heller bruker Skatteetatens likningstall.

Eller enda bedre, dropp hele omtakseringa og la Arendals befolkning få det de fortjener!

Husk at Tvedestrand valgte Skatteetatens gratistjeneste og KrF ordfører i Froland vil gjøre det samme om de skal innføre e-skatt.

FrP i Arendal skal stoppe dette, men da må du stemme og bidra til at det blir et blått styre i Arendal. Sitter det et sosialistisk styre med Ap/Sp/KrF/V og Sv etter valget, ja så går 9 mill rett opp i lufta av våre skattekroner.

Våre hjem skal ikke være et ekstra skatteobjekt, og lavere e-skatt gir mer tilflyttning, mer næringsliv, mer optimisme og et bedre Arendal.

Stem for fremskritt for Arendal

 

 

Back To Top