fbpx
skip to Main Content

LEDER: Fornyelse

Ei uke etter juleaften feirer vi nyttår. Vi planlegger en ny start, setter nyttåsforsetter og har store tanker om det nye året. Når snøen forsvinner, blomstene forsiktig kommer tittende opp av jorda og etter hvert gjør seg synlige i all sin prakt, da er følelsen av en ny start imidlertid mye sterkere.

For mange av oss kommer våren med en trang til å fornye. Ute og inne. Vi vil ha nye spreke farger og hagen skal være vakrere og deiligere å være i enn noen gang før. Årets vår har vært varm, tørr og deilig, og til tross for at mai enda ikke er over er sommerfølelsen enkelte dager fullstendig på plass. Med dette magasinet inviterer vi deg til å la deg inspirere, skape og legge hjemmet til rette for at du skal kunne nyte årets deiligste måneder til det fulle.

Vi får hjelp av interiørplanlegger Cecilie Kaastrup Thorbjørnsen til å se på hvilke farger som er passende å fornye veggene med, og hvordan du kan gi gamle møbler nytt liv. Hobbysnekker og frivilligfantast Arild Larsen forteller deg hvordan du kan lage dine egne hagemøbler. Hageplanlegger Anneli Rose snakker om det mangeårige prosjektet det er å skape drømmehagen, og kommer med enkle tips for å få det til. Les også om Arendal og Grimstad Rideskole hvor sesongen er i full gang og hvor hester, ryttere og foreldre nyter deilige dager i solveggen.

Vi i Arendals Tidende ønsker deg noen deilige siste dager i vårsola og en fantastisk inngang på sommeren.

Les, bli kok og la deg inspirere. God helg!

Back To Top