fbpx
skip to Main Content

Den stille uke

Den helligste av de hellige høytider og den stilleste av de stille uker er på vei imot oss, og idet dette magasinet kommer ut til Arendals Tidendes lesere har mange allerede tatt påskeferie. Andre skal jobbe et par dager før ferien setter inn for alvor. Enten du har lang eller kort påskeferie, så finner du garantert noe du kan kose deg med i dette magasinet.

For den kreative og tenkende har vi spekket vårt påskemagasin med kryssord, kviss, påskekyllingrebus og krim skrevet av en av Arendals egne forfattere. Er du blant dem som bruker påska under båten med voksing, polering og bunnstoff kan du lese om hvordan denne jobben kan gjøres best mulig. Og du er trolig ikke alene. Redningsselskapet forventer en rekordtidlig sesong i år, og flere av Arendals båthavner begynner allerede å fylles opp.

Vil du bruke påska til å ta et dypdykk i vår kommunes historie kan du samtidig lære litt om kommunesammenslåinger. Den pensjonerte lektoren Dag Magne Johannesen tar oss med tilbake til 1902, da Arendal og Barbu kommuner ble slått sammen, og guider oss frem mot spørsmålet om kommunesammenslåinger i dag. Et av trinnene mot større kommuner og fylkeskommuner er sammenslåingen av fylkesmannsembetene i Austog Vest-Agder. Og Aust-Agders fylkesmann Øystein Djupedal er et av dem som søker på dette vervet. Bli bedre kjent med trønderen som strandet i Arendal og les hvordan vi har fulgt ham gjennom en dag på jobb.

Med dette magasinet tar Arendals-Tidende-redaksjonen påskeferie, vi er tilbake med første avis 10. april. Inntil da kan du holde deg oppdatert på hva som skjer i Arendal på vår nettavis.

En riktig god og riktig stille påske ønskes til deg fra alle oss i Arendals Tidende.

Back To Top